Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u Valencia'nın enfes golüyle geçti

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor'u, ilk yarının son anlarında Enner Valencia'nın kullandığı frikikten gelen golle 1-0 yendi.

SPOR 30.01.2021, 21:13 31.01.2021, 16:23
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u Valencia'nın enfes golüyle geçti

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaştı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanan müsabakada kazanan, 1-0'lık skorla ev sahibi ekip oldu.

Enner Valencia'dan enfes gol

Sarı-lacivertlilerde, 45+1. dakikada Enner Valencia'nın frikikten kaleye şutunda yan direkten dönen meşin yuvarlak, kaleci Gökhan Akkan'a çarparak filelerle buluştu ve Fenerbahçe bu golle 3 puana uzandı. Çaykur Rizespor'da Fabricio Baiano, dakikalar 86'yı gösterdiğinde ikinci sarı kartla oyundan ihraç edildi.

Sumudica iyi başlamadı

Süper Lig'de oynanan son 8 haftada 7. galibiyetine uzanan Fenerbahçe, puanını 45'e çıkardı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna kuruldu. Çaykur Rizespor'un çiçeği burnunda hocası Marius Sumudica'nın kulübede olduğu ilk lig maçında puan ya da puanlar alamayan Karadeniz ekibi, 25 puanda kaldı.

Süper Lig'de önümüzdeki hafta salı günü Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor'a misafir olacak. Çaykur Rizespor ise aynı gün bir başka İstanbul temsilcisi olan Kasımpaşa'yı konuk edecek.













Yorumlar (0)