Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 11'leri belli oluyor!

29 Kasım Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 11'leri şekillenmeye başladı. 

SPOR 25.11.2020, 13:00
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 11'leri belli oluyor!

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun 10'uncu haftasında kritik bir derbi var. Fenerbahçe, 29 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Beşiktaş ile mücadele edecek. 

Beşiktaş'ta durum nasıl?

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakaları ile sarsılan Beşiktaş'ta futbolcuların izolasyon süreleri tamamlandı. Böylece Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kadro oluşturma konusunda rahatladı. 

Fabrice N'Sakala, Valentin Rosier ve Oğuzhan Özyakup'un izolasyon sürecinden sonra takıma döneceği tahmin ediliyor. 

Yeni tip koronavirüsü (Covid-19) atlatan Welinton Souza Silva, sakatlığı nedeniyle derbide yer alamayacak. Domagoj Vida ise yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle karantina altında tutulduğu için mücadelede top koşturamayacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Yalçın'ın sol bekte Rıdvan Yılmaz ve Fabrice N'Sakala arasında karar veremediği ancak maç kondisyonundan dolayı Rıdvan Yılmaz'ı daha avantajlı olarak değerlendirdiği belirtildi. 

Kaleci Ersin Destanoğlu'nun kart cezalısı olduğu, bu nedenle fileyi Utku Yuvakuran'ın devralacağı ifade edildi. 

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i şu şekilde:

Aboubakar, Larin, Mensah, Ghezzal, Atiba, Josef, Rıdvan, Montero, Necip, Rosier, Utku

Fenerbahçe'de durum nasıl?

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi için hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde Harun Tekin, Tolga Ciğerci ve Nazım Sangare'nin mücadeleye çıkması imkânsız gibi duruyor. 

Ayrıca, Beşiktaş'a karşı mücadele etmek için hazırlıklarına devam eden Gökhan Gönül'ün durumu ise hala belirsiz. Tecrübeli futbolcunun derbiye çıkamaması durumunda sağ bekte Mauricio Lemos'a şans verileceği öngörülüyor. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un, orta sahada José Sosa, Luiz Gustavo ve Ozan Tufan'ı oynatacağı ifade edildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Bulut, Mert Hakan Yandaş'ı da hamle oyuncusu olarak oynatmaya karar verdi.

Bulut'un bu kez Mbwana Samatta'yı santrfor mevkiinde oynatacağı öğrenildi. 

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şöyle:

Samatta, Perotti, Ozan, Pelkas, Gustavo, Sosa, Caner, Serdar, Tisserand, Lemos, Altay

Yorumlar (0)