Fenerbahçe Beko'ya büyük onur!

THY Avrupa Ligi tarafından belirlenen, son 10 yılda Avrupa'daki en iyi basketbolculara yer verilen listede üçüncü aday olarak Kostas Sloukasyer aldı.

SPOR 23.10.2019, 15:06
Fenerbahçe Beko'ya büyük onur!

Fenerbahçe Beko'nun oyun kurucusu Kostas Sloukas, THY Avrupa Ligi tarafından bu yıl ilk kez seçilecek olan ve Avrupa'nın son 10 yıldaki en iyi basketbolcularının yer aldığı listede açıklanan 3. basketbolcu oldu.

internet sitesinde ilan edilen adaylarda Kostas Sloukas, Victor Khryapa ve Georgios Printezis’in hemen arkasında son on yıla imzasını atan isimler arasında belirtildi.

Sitede oyuncunun geçmiş basketbol kariyeride basketbolseverle buluştu.

Sloukas'ın doğuştan kazanan bir oyuncu olduğunun altı çizilerek, "2010'lu yıllarda Olympiakos ve Fenerbahçe'de forma giyen Kostas Sloukas, doğuştan kazanan bir oyuncu olduğunu ispatladı. 15 Ocak’ta 30 yaşını dolduracak olan Sloukas, şimdiden üç Avrupa Ligi şampiyonluğu kazandı ve bu alanda en çok şampiyonluk kazanan oyuncular listesinde ikinci oldu. Öte yandan 6 final oynayan Sloukas, bu alanda rekorun sahibi Matjaz Smodis’in bir final maçı gerisinde." şeklinde bir açıklama yapıldı.

Yorumlar (0)