Fenerbahçe aradığı stoperi buldu: Simon Falette!

Eintracht Frankfurt’un kamp kadrosuna dahil etmediği Falette’yle Fenerbahçe’nin ilgilendiği iddia edildi. 27 yaşındaki stoperin sarı-lacivertlilere yakın olduğu da ayrıca belirtildi.

SPOR 05.01.2020, 09:16 12.01.2020, 16:13
Fenerbahçe aradığı stoperi buldu: Simon Falette!

Savunmaya takviye için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe ile ilgili Almanya’dan flaş bir iddia ortaya atıldı. E.Frankfurt’un kamp kadrosuna dahil etmediği Gineli oyuncu Simon Falette’yle, sarı-lacivertli ekibin ilgilendiği yazıldı. 27 yaşındaki oyuncunun transfer görüşmeleri yapması sebebiyle kamp kadrosuna alınmadığı belirtilen haberde, “Falette’yle Köln de ilgileniyor ancak Fenerbahçe’nin ilgisi daha ağır basıyor” ifadeleri yer aldı.

Takımında mutsuz

Stoper mevkisinin yanı sıra sol bekte de oynayabilen Ganalı futbolcunun E.Frankfurt’la sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. Fenerbahçe’nin ayrıca bu futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlamak istediği de belirtildi. Bu sezon Eintracht Frankfurt’ta yalnızca 1 maçta forma giyebilen Falette’nin de mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği ifade edildi. Ersun Yanal, yönetimden kesinlikle stoper transferi talep etti.

Yorumlar (0)