Fenerbahçe aradığı stoperi buldu!

Bundesliga temsilcisi Eintrach Frankfurt ile masaya oturan Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Gineli yıldız Simon Falette’yi satın alma opsiyonu ile kiralamak için büyük oranda anlaştı.

SPOR 07.01.2020, 09:31 12.01.2020, 15:52
Fenerbahçe aradığı stoperi buldu!

Sarı-lacivertliler, stoper transferi çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken Juan Jesus'tan Simon Falette'ye odaklandı. Başarılı oyuncu için Eintracht Frankfurt ile masaya oturan Fenerbahçe, 28 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamayı hedefliyor. Sportif Direktör Comolli'nin transfer planlarını değiştiren etken ise Roma'nın Jesus için hâlâ geri dönüşte bulunmaması. Bunun yanı sıra Falette'nin maliyetinin Jesus'a göre daha uygun olması da Fenerbahçe'nin tercihini kolaylaştırdı.

2017 yılında Fransa'nın Metz ekibinden 2.7 milyon Euro'ya Alman takımına transfer olan ve sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan tecrübeli stoperin Fenerbahçe'ye yarım sezonluk maliyetinin 250-300 bin Euro olacağı belirtildi.

Ancak Falette'nin bu sezon ligde yalnızca tek bir maçta oynaması teknik heyetin bu transfere soğuk bakmasına sebep oldu. Eğer teknik direktör Ersun Yanal da onaylarsa Gineli stoperin transferi gerçekleşecek.

Yorumlar (0)