Fenerbahçe aradığı golcüyü dünya devinde buldu!

Fenerbahçe ayına az bir zaman kala transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, Muriqi'nin yanına bir partner arayışına başlanıldı. Ersun Yanal'ın hazırladığı rapor neticesinde çalışmalarını sürdüren yönetim aradığı ismi dünya devinde buldu.

SPOR 11.12.2019, 14:14 11.12.2019, 14:18
Fenerbahçe aradığı golcüyü dünya devinde buldu!

Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu neticesinde gerçekleştireceği birkaç takviyeyle sezon sonunda şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-lacivertli takımda iç transferde de hareketli günler yaşanacak gibi gözüküyor. Devre arasında takımdan gönderilecek oyuncuları netleştiren teknik heyet, takıma dahil edilecek futbolcular üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

FFP sebebiyle oyuncu satmadan bonservis bedeli ödeyerek futbolcu alamayacak olan yönetim, Miha Zajc, Mehmet Ekici ve Tolgay Arslan gibi takımda düşünülmeyen oyuncuları elinden çıkartarak transfer için kaynak yaratmayı hedefliyor.

Choupo-Moting ile ilgili görsel sonucu

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, forvet transferi için kolları sıvadı.

Sarı-lacivertli takım, sezon başında da girişimlerde bulunduğu ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Choupo-Moting'i Ocak ayında renklerine bağlamak için çalışmalarına başladı.

Mevlüt Erdinç'in sakatlığının ardından golcü arayışlarını daha da hızlandıran ve Muriqi'nin yanına bir golcü takviyesi daha yapmayı planlayan sarı-lacivertli takımda, Kamerunlu forvet devre arasında transfer edilmek isteniyor.

Choupo-Moting ile ilgili görsel sonucu

Sportif direktör Damien Comolli'nin Moting transferi için önümüzdeki günlerde Fransa'ya gideceği ve PSG'li yetkililerle bir görüşme gerçekleştireceği öne sürüldü.

Fransız takımının, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 30 yaşındaki golcüyü yeni sezonda kadroda düşünmediği ve yıldız oyuncuyu devre arasında başka takıma göndereceği iddia edildi.
 


.

Yorumlar (0)