Fenerbahçe - Antalyaspor maçından son notlar, muhtemel 11'ler

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada evinde Antalyaspor'u konuk ediyor. İki takımdan son notlar ve maçın muhtemel 11'leri netleşmeye başladı.

SPOR 04.03.2021, 15:29 04.03.2021, 15:53
Fenerbahçe - Antalyaspor maçından son notlar, muhtemel 11'ler

Spor Toto Süper Lig'de bir önceki haftada Trabzonspor deplasmanında çok kritik bir galibiyet alan ve 54 puanla 3. sırada yer alan Fenerbahçe, bu akşam saat 19.00'da Kadıköy'de Antalyaspor ile karşılaşacak. Kadıköy'de Antalyaspor'u yenerek Galatasaray'la puanlarını eşitlemek isteyen Fenerbahçe, bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor.

Antalyaspor ise geçen hafta Başakşehir'le 0-0 berabere kalarak 11 maçtır devam eden mağlup olmama serisini devam ettirmişti. Ligde 34 puanla 10. sırada yer alan Antalyaspor, Kadıköy'den puan veya puanlarla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe yine eksik, Antalyaspor neredeyse tam kadro

Maça saatler kala iki takımın eksikleri ve cezalıları da netleşmeye başladı. Antalyaspor'a nazaran daha fazla eksiği bulunan Fenerbahçe'de, Perotti, Sadık ve Gustavo sakatlıkları, Caner disiplinsiz davranışları ve Mert Hakan ile Serdar Aziz de cezalı olmaları sebebiyle bu akşam forma giyemeyecek.

Antalyaspor'da ise tek eksik olan Ufuk Akyol, bu akşam takımını yalnız bırakacak.

Muhtemel 11'ler 

Kadıköy'de bu akşam saat 19.00'da başlayacak maçı, hakem Ümit Öztürk yönetecek. İki takımın muhtemel 11'leri ise şu şekilde;

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Tisserand, Szalai, Novak, Ozan, Sosa, Pelkas, Mesut, Osayi, Thiam.

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudriashov, Eren, Nuri, Hakan, Fredy, Gökdeniz, Amilton, Origill

Yorumlar (0)