Fenerbahçe 2 basketçiyle sözleşme tazeledi

Fenerbahçe, kadın basketbol takımı oyuncularından Cecilia Zandalasini ve Kiah Stokes'un sözleşmelerini birer yıl uzattı. Kulüp, Alman basketçi Satou Sabally'yi de kadrosuna kattı.

SPOR 31.05.2020, 15:14 31.05.2020, 16:57
Fenerbahçe 2 basketçiyle sözleşme tazeledi

Fenerbahçe kulübü bugün, kadın basketbol takımı oyuncularından bazılarıyla sözleşme uzatırken, ekibe yeni isimler de kattı.

Fenerbahçe, Cecilia Zandalasini'nin sözleşmesini 1 yıl uzattı

Sarı-lacivertli kulüp, kadın basketbol takımı oyuncularından Cecilia Zandalasini ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada, İtalya Milli Takım oyuncusu Cecilia Zandalasini ile ilgili "ve artık içimizden biri" ifadesini kullanılarak, oyuncuyla bir yıl daha birlikte olunacağı duyuruldu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamanın sonunda "Birlikte nice zaferlere" ifadesi kullanıldı.

Kiah Stokes 1 yıl daha Fenerbahçe'de top sürecek

Sarı-lacivertli kulüp, kadın basketbol takımı oyuncularından Kiah Stokes'un da sözleşmesini 1 yıl süreyle uzattığını duyurdu.

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada, Milli Takım oyuncusu Kiah Stokes'ın 1 yıl daha Fenerbahçe kadın basketbol takımında top süreceği açıklandı.

Satou Sabally kadroya dahil edildi

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, Alman oyuncu Satou Sabally'yi kadrosuna dahil etti.

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada, WNBA'in ve kadın basketbolunun gelecekteki en önemli yıldızlarından biri olarak gösterilen, bu sezon NCAA'den WNBA'e geçerken 2. sıradan draft edilen Alman vatandaşı uzun oyuncu Satou Sabally'nin Fenerbahçe Öznur Kablo'ya katıldığını belirtilerek, "Ailemize hoş geldin Satou Sabally" denildi.

Yorumlar (0)