Fener'in sorununa Visca ilaç olacak!

Fenerbahçe, kanatlardaki verimsizliğe çözümü uzun süredir radarındaki Edin Visca ile çözecek!

SPOR 08.11.2019, 11:31
Fener'in sorununa Visca ilaç olacak!

Fenerbahçe, yaz döneminde transfer etmeye çalışıp başarılı olamadığı Başakşehirli Edin Visca'yı devre arasında transfer etme çabalarını hızlandırdı. Medipol Başakşehir'le ve başarılı oyuncunun menajeriyle dirsek temasında olan Sarı-Lacivertli kulübün, Boşnak yıldızla prensip anlaşmasına vardığı iddia ediliyor.

Yazın transfer edilememişti

Ocak ayında kadrosunu güçlendirerek 2019-2020 sezonunu şampiyon bitirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, ilk hedefini Medipol Başakşehir'in 29 yaşındaki yıldız kanat oyuncusu olarak belirledi. Yaz transfer döneminin sonuna doğru oyuncu için girişimlerde bulunan Fenerbahçe, yazın kat edilen mesafeyi de süreci hızlandırmak için kullanacak.

Boşnak yıldıza "Ocak'ta kavuşacağız" mesajını ileten Fenerbahçe yönetimi, Başakşehir ile görüşmelerini mümkün olduğunca erken başlatıp hızlı bir şekilde ilerleterek bu sezon bir iyi bir durağan performans sergileyen kanatlarını hızlandırmayı ve gol yollarındaki sorununu çözmeyi planlıyor. Sarı-Lacivertlilerin bonservis + oyuncu takası önereceği iddia edilen futbolcu için teknik direktör Ersun Yanal, "Sadece Visca'yı alsanız bize yeter" diyerek onay verdiği söyleniyor."

Yorumlar (0)