Felipe Melo: Galatasaray'a geri döneceğime inanıyorum

Galatasaray'da eskiden forma giymekte olan Felipe Melo, Türkiye'deki kariyerini çok özlediğini belirtirkenn, bir gün kulübe geri döneceğine inandığını ifade etti.

SPOR 29.10.2019, 19:49
Felipe Melo: Galatasaray'a geri döneceğime inanıyorum

Sarı-kırmızılı takımda oynadığı dönemde Galatasaray taraftarlarından yoğun sevgi gören Felipe Melo, Bein Sports Haber'e oldukça çarğıcı açıklamalar yaptı. Felipe Melo, "Türkiye'de her yıl ayrı bir şampiyonluk kutlamayı özledim. Aralık ayında tekrar geleceğim." derken,  Melo birgün kulübe geri döneceğine inandığını ifade etti.

Felipe Melo'nun Galatasaray açıklamaları şu şekilde:

"Her yıl ayrı bir şampiyonluk kutlamayı özledim"

"Türkiye, kariyerimin en çok kupa kazandığım dönemiydi. 4 yılda 7 kupa kazandık. Türkiye'de en çok, her yıl ayrı bir şampiyonluk kutlamayı özledim. Türkiye'de en çok şampiyonluk yaşayan Brezilyalı oyunculardan oldum. Türk insanını özlüyorum. Çünkü onlarla çok kupa kazandık. Onların tutkusunu, bana karşı olan ilgilerini gördüm."

İlgili resim

"Galatasaray'da hikayemin bitmediğini düşünüyorum"

"Birçok kişi bu transferi kariyerimde bir geri adım olarak nitelendirdi fakat benim için Galatasaray gibi muhteşem bir kulüpte oynamak hayallerin gerçeğe dönüşmesiydi. Fatih Terim'le eski sıklıkla görüşemiyorum, çok az mesaj uygulaması kullanıyor. Fakat Mert Çetin aracılığıyla iletişim kurabiliyoruz. Galatasaray'da hikayemin bitmediğini düşünüyorum ve oynayıp oynamadığıma bakmaksızın bir gün Galatasaray'a geri döneceğime inanıyorum."

"Birbirimize düşkünlüğümüz karşılıklıydı"

"Galatasaray'daki hikayem çok güzeldi. Birbirimize düşkünlüğümüz karşılıklıydı. Aralık ayında bir kez daha orada olacağım. Bu onurlanmanın tadını çıkarmalıyım. Bu şerefi hayattayken ve halen futbol oynuyorken yaşamaya fırsat bulacağım. Derbi mücadeleleri öncesinde onlara başarı dilemek ve pozitif enerjimi yollamak için video hazırlıyorum."

İlgili resim

"Eğer o sezon Var sistemi olsaydı turu geçerdik"

"Bence futbolda imkansız diye bir şey yoktur. Leicester City yakın geçmişte İngiltere Premier League'i kazandı. Takımlara bağlı olarak hiçbir şey imkansız değildir. Galatasaray'dayken 2013'te Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaşmıştık. Eğer o turu geçseydik Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabilirdik çünkü takımımız çok kaliteliydi. İlk maçı 3-0 kaybetmiştik ve yediğimiz son gol kural dışıydı. Evimizdeki maçta ise son dakikalara 3-1 önde girmiştik ve o maçta Ronaldo'nun ilk golü ofsayttı. Eğer o sezon Var sistemi olsaydı turu geçerdik."

"Başka oyuncularla kıyaslanmak istemem, bence bir tane Melo var"

"Nzonzi ya da başka oyuncularla kıyaslanmak istemem, bence bir tane Melo var. Hem güçlü, hem teknik hem de skorer özelliği olan bir oyuncu bulmanın zor olduğunu düşünüyorum. İlk sezonumda Galatasaray için 13 gol kaydettim ve 4 sezon üst üste ligin en iyi defansif orta saha oyuncusu olan biri için bu başarması oldukça zor bir şey."

Yorumlar (0)