Feghouli'den derbi öncesi açıklama

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, Almanya'ya karşı elendikleri müsabakayı aktararak, "Mesut Özil'in kaydettiği gol bizi bitirdi. O an için Özil, dünyada en çok nefret ettiğim kişi oldu." ifadelerini kullandı.

SPOR 15.11.2021, 20:34 16.11.2021, 00:25
Feghouli'den derbi öncesi açıklama

Süper Lig'in 13'üncü hafta mücadelesi Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiye sahne olacak. İki ekip de hazırlık çalışmalarına devam ediyor.

Karşılaşma öncesinde sarı-kırmızılı takımın tecrübeli futbolcusu Feghouli'den açıklama geldi.

Cezayirli yıldız futbolcu, ülkesinde gerçekleştirdiği açıklamada, Almanya'ya mağlup oldukları mücadelede Mesut Özil'den çok nefret ettiğini kaydetti.

"Son dakikalarda attı"

Feghouli, söz konusu açıklamada, "Müsabakanın normal süresi 0-0 sona ermişti. Uzatma dakikalarının hemen başında bir gol kaydettiler fakat biz hızlı bir şekilde cevap vereceğimizi düşünüyorduk. İnancımızı yitirmemiştik. Uzatma dakikaları bitmek üzereyken Mesut'un kaydettiği gol, adeta hayatımızı kararttı.

"7 senedir düşünüyorum..."

O gol olunca Mesut, bu gezegende en nefret ettiğim kişiydi. Almanya'nın attığı golün ardından benim asistimle bir gol de biz bulduk. Tabii artık yapacak bir şey kalmamıştı. Aradan geçen 7 seneye karşın hala düşünüyorum... 'Almanya'yı geçseydik dünya şampiyonu olabilir miydik?' diye düşünüyorum. Aslında olabilirdik. Çünkü o takım yarı finalde ev sahibi Brezilya'yı 7-1'le geçmişti. Bize karşı 90 dakikada tek bir gol dahi atamamışlardı." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)