Fatih Terim'in 'yerli oyuncu' operasyonu başlıyor!

İstenilen etkili performansı gösteremeyen "futbolcuları" yedek kulübeye çekme planları yapan Fatih Terim, "yerli oyunculara" sahada yer verecek.

SPOR 30.10.2019, 09:52 30.10.2019, 11:56
Fatih Terim'in 'yerli oyuncu' operasyonu başlıyor!

Galatasaray'da tüm gözler Fatih terim'in vuracağı neştere çevrildi...

Devre arasında ve sezon sonunda "yeni takım kurma" çabalarına başlayan İmparator önümüzdeki haftadan sonra büyük değşimlerine başlıyor. Şu zamana kadar gerek Süper Lig'de gerekse Şampiyonlar Ligi'nde yabancı oyuncularıyla sahada yer alan Galatasaray'da artık yerli oyuncular forma şansı bulacak. "İstiklal Marşı okuyan futbolcusu yok" eleştirilerine de artık son verilecek. Bir başka açıdan ise Feghouli ve Belhanda gibi yerini genç oyuncular alacak. Yeteneklerinden dolayı ısrarla kadroda yer alan ancak hayal kırıklığına neden olan isimlerin yerinde savaşan, koşan ve pes etmeyen futbolcular sahada yerleşecek.

'Artık yeter'

Gözünü karartarak 'Artık yeter' diyen Fatih Hoca, şu ana kadar pek şans veremediği oyuncularla kötü gidişe son verecek.  Cezasından dolayı Beşiktaş derbisinde  forma giyemeyen Ömer Bayram ile birlikte adem Büyük, Emre Mor, Şener Özbayraklı ve Taylan Antalyalı kadroya en yakın isimler arasında yer alıyor.  Ancak Terim'in bir anda hepsini sahaya sürmek yerine önce iki üç isimde değişiklik yapması, müteakiben de diğer oyunculara şans tanıyacağı tahmin ediliyor. 

Yorumlar (0)