Fatih Terim’in kırmızı kart görmesine sebep olan sözler ortaya çıktı 

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Teknik Direktör Fatih Terim’in kırmızı kart görmesine sebep olan o sözleri ortaya çıktı. Terim’in, Halil Umut Meler’e, “O kartı burada göster” demesi üzerine Hakem Meler’in Terim’e kart gösterdiği belirtildi. 

SPOR 23.11.2021, 17:55
Fatih Terim’in kırmızı kart görmesine sebep olan sözler ortaya çıktı 

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde saha içindeki gerilimler yedek kulübesine de yansıdı. Maç sırasında sık sık sinirlendiği görülen Fatih Terim, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. İlk sarı kartını, oyun alanında bulunan topa dokunması sebebiyle 45+3’te gören Terim, 90+6’da da itirazları ve hakeme kurduğu cümle sebebiyle ikinci sarı kartı ve sonrasında da kırmızı kartı gördü.  



“Yiyorsa gelip burada göster” 

Fatih Terim’in ikinci sarı kartı almasına sebep olan durumun, hakeme söylediği “Yiyorsa gelip burada göstersene!” cümlesi olduğu belirtildi. Maçın hakem ve temsilci raporlarında Terim’in hakemlere hakaret ve küfür ettiği, yasak olmasına rağmen de maç sonrasında soyunma odasına girdiği raporlandı. Fatih Terim ve Galatasaray Spor Kulübü’nden ise konuyla ilgili açıklama yapılmadı. 

Yorumlar (0)