Fatih Terim’in ismi silinecek!

Medipol Başakşehirspor stadından Fatih Terim'in ismini silmeye hazırlanıyor.

SPOR 22.05.2019, 15:06
Fatih Terim’in ismi silinecek!

Spor Toto Süper Lig’in 29 haftasında Galatasaray ile Medipol Başakşehir Spor karşılaşmasından 2-1 galip ayrılan Galatasaray 2018-2019 sezonu şampiyonu olmuştu.

Şampiyonluğu son anda Galatasaray’a kaptıran Başakşehir’de hüzün yaşanırken, beklenmeyen bir hamle geldi. Başakşehir’in maçlarını oynadığı stattan Fatih Terim'in ismi sökülecek. Başakşehir yapacağı ilk toplantıda konuyu görüşerek kararını verecek. Toplantıdan kararın çıkması durumunda Türkiye Futbol Federasyonu ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne başvurularak stadın ismi değiştirilecek. Stat için henüz bir isim önerisi yok. Bulunacak bir sponsorun isminin verilmesi ise en çok konuşulanlar arasında.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan şampiyonluk maçında Başakşehir’in attığı gol üzerine Fatih Terim Başakşehir kulübesine yürümüştü. Terim’in Robinho'ya yumruk göstermesi sportmenliğe aykırı olarak yorumlanmıştı.

Maçın sona ermesinden önce ise Fatih Terim’le beraber yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala tribüne gönderilmişti. Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı ise Fatih Terim’in, yardımcısı Orhan Ak’a hakarette bulunduğunu iddia etmişti.

Yorumlar (0)