Fatih Terim: Yumruklarımı sıkıyorum

Fatih Terim, Göztepe karşılaşmasının ardından bir kez daha Mustafa Cengiz'e yanıt verdi.

SPOR 17.04.2021, 22:09 18.04.2021, 14:52
Fatih Terim: Yumruklarımı sıkıyorum

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Göztepe'yi 3-1'lik skorla mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Bir Bodrum, bir ABD"

"Şöyle bir bakıyorum; yarım asır hizmet etmişim ben kulübüme. Sizlere bir örnek vereyim; bay geçtiğimiz haftalarda futbolcularla birlikte kendimi de evde cezalandırıyorum, hiç dışarıya çıkmıyorum. 6 ay sonra kızım Merve geldi ABD'den, uzun zamandır görmüyordum. Çok özleşmiştik birbirimizi. Birkaç gün bırakmadık onu."

"Yumruklarımı sıkıyorum"

"Benim şu şekilde bir üçgenim var; Galatasaray, ailem ve sevdiklerim. Ben 50 yıldır bu üçgenin içerisindeyim. Ailesiyle, ailesi gibi bildiği sevdikleriyle, Galatasaray ile birlikte olan bir kişiyim. Zaman zaman ben de yumruklarımı sıkıyor, yutkunuyorum. Bir anda aklıma Galatasaraylılara verdiğim söz geliyor. Kendimi çok üzüyorum. Ben de bir insanım, kırılabilirim, üzülebilirim. Galatasaraylılara söz verdiğim için bir defa daha yutkunuyorum. Galatasaray ile, ailemle yaşıyorum bu hayatı. Kazanıyoruz, kaybediyoruz. Bunların hepsi olabilir."

Yorumlar (0)