Fatih Terim, Victor Wanyama'yı istiyor!

Galatasaray, Tottenham'da forma giyen Kenyalı ön libero Victor Wanyama için resmî teklifte bulundu.

SPOR 05.01.2020, 10:47 12.01.2020, 16:09
Fatih Terim, Victor Wanyama'yı istiyor!

Teknik direktör Fatih Terim yaşanılan puan kayıplarının ardından devre arasına işaret ederken söylediği gibi de oldu. Galatasaray ara transfer dönemine hızlı başladı. Monaco'dan eski futbolcusu Henry Onyekuru'yu, RB Leipzig'ten de Marcelo Saracchi'yi kiralık olarak renklerine bağlayan sarı-kırmızılı ekibin yeni hedefi Victor Wanyama oldu.

Roma'dan kiralık olarak kadroya katılan Steven Nzonzi'den memnun kalmayan ve gönderen Galatasaray, Kenyalı ön liberoyu almak için Tottenham ile temas kurmaya başladı. İngilizlere, Şükrü Hanedar imzalı yazılı bir teklif sunduğu ortaya çıkan Aslan'ın, Wanyama'yı 1.5 yıllığına kiralamak istediğini ileri sürüldü.

Galatasaray İdari Menajeri Hanedar, 28 yaşındaki oyuncunun, bu sezonki maaşının 1 milyon 690 bin ve gelecek sezonki maaşının da 3 milyon 380 bin Pound'luk kısmını karşılamaya hazır olduklarını belirtti. Sarı-kırmızılıların resmi teklifini İndependent gazetesi paylaşırken edinilen bilgilerde teknik direktör Fatih Terim'in de Tottenham menajeri ve yakın arkadaşı Jose Mourinho ile görüşme gerçekleştirerek  transferde kolaylık yapılmasını istedi.

FatihTerim'e öncelik sözü veren Portekizli teknik adamın bu sezon ligde 2 karşılaşmada forma şansı yakalayabilen 28 yaşındaki Wanyama'yı bırakmaya olumlu yaklaştığı bildirildi.

Yorumlar (0)