Fatih Terim: Paranız yoksa ben öderim

Ali Koç ve Fatih Terim arasında yaşanan gerginlik sportif boyutu aşarak kurumsal boyuta ulaştı.

SPOR 08.10.2019, 10:38
Fatih Terim: Paranız yoksa ben öderim

Tüm bu olaylar Ali Koç’un Fatih Terim’in TFF’den aldığı tazminatı dile getirmesiyle başladı.  Bunun üzerine Terim’in avukatı buna karşılık vermiş, ancak Ali Koç geri bir adımda bulunmamıştı. Yaz dönemindeki bu tartışmaların ardından her şey unutulduğu düşünülüyordu ki, aslında ateşin küllenmediği yeniden alevlendiği görüldü.

Galatasaray’ın 3-2 galip geldiği Kayserispor deplasmanından ardından Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile görüşen Terim, Koç grubunun işletmeciliğini yaptığı Divan Restoranı'nın Türk Telekom Stadı'nda bir şubesinin bulunduğunu hatırlatarak sözleşmenin hâlâ devam ettiğini belirterek "Eğer Tazminat için paranız yoksa ben öderim" dediği belirtildi.

30 Ağustos'ta gerçekleşen bu görüşme sonrası Ali Koç’un Terim için söylediği, “Sicili bozuk” sözü gündeme geldi. Club Brugge maçı öncesinde yaşanan bu olay sonrasında Galatasaray yönetimi buna karşılık vermeye çalışsa da, Fatih Terim, Fenrebahçe derbisi öncesinde basına açık antrenmanda şu ifadeleri kullanmıştı: “Ali Koç’un yaptığı açıklamalara İstanbul’a dönünce bakacağımı ve değerse cevap vereceğimi belirtmiştim. Baktım ve değmeyeceğine karar verdim. Bu yüzden bir cevap vermedim. Eğer cevap vermeye değseydi verirdim.”
 

Yorumlar (0)