Fatih Terim: Kebapçı Selo'yu tokatladım!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, verdiği ifadede, Kebapçı Selo'ya ilk olarak yumruk attığını, daha sonra da tokat attığını söyledi. 

SPOR 13.10.2020, 14:52
Fatih Terim: Kebapçı Selo'yu tokatladım!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, üç sene önce Alaçatı'da bir kavgaya karışmıştı.

Kebapçı Selo olarak bilinen Selahattin Aydoğdu ile kavga eden Galatasaray Teknik Direktörü Terim hakkında iddianame hazırlanmıştı.

Terim, iki damadıyla beraber Kebapçı Selo'nun restoranında ettiği kavga nedeniyle mahkemede tanık olarak ifade verdi.

Olay günü Muğla'nın Bodrum ilçesindeki yazlığında tatil yaptığını belirten Terim, Selahattin Aydoğdu'nun damadını ve kızını taciz ettiğini öğrendiğini söyledi.

Terim, bunun üzerine Selahattin Aydoğdu'yu aradığını ancak kendisinin hakaretler savurup telefonu kapattığını ifade etti.

Damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin ile şoförünü yanına aldığını ve İzmir'e gittiğini kaydeden Terim, Selahattin Aydoğdu'nun Alaçatı'da bulunan mekânına gittiğini belirtti.

Terim, Kebapçı Selo'ya ilk olarak yumruk attığını, daha sonra da tokat attığını söyledi. Damatlarıyla beraber restorandan ayrıldığını aktaran Terim, damatlarının kendisini sakin tutmaya çalıştıklarını ve hiç kimseye vurmadıklarını ifade etti. 

Söz konusu iddianame dâhilinde Terim'in damatları olan Bahçekapılı ve Çetin hakkında iki defa "silahla basit yaralama" suçundan ceza almaları istenmişti. Ayrıca, birer defa "silahla kemik kırığı meydana gelecek düzeyde yaralama", "silahla yaralama girişimi" ve "mala hasar verme" suçlarından ceza almaları talep edilmişti.

Kebapçı Selo olarak bilinen Selahattin Aydoğdu hakkında ise şu suçlardan ceza istenmişti:

İki defa silahla basit yaralama,

Silahla birden fazla şahsı tehdit etme,

Mala hasar verme,

Aleni şekilde hakaret etme.

Kebapçı Selo olarak bilinen Selahattin Aydoğdu, olayın yaşandığı dönemde ifade vermiş, Terim ile telefon görüşmesinde kavga ettiklerini, daha sonra Terim'in damatlarıyla beraber restoranına gelerek kendisine yumruk savurduğunu kaydetmişti.

Selahattin Aydoğdu, masa ve sandalyelerine zarar verdikleri gerekçesiyle teknik adam ile damatlarını emniyete şikâyet etmişti. 

Diğer yandan, Terim'in damadı Bahçekapılı, Kebapçı Selo'nun Terim'e telefonda küfür ettiğini, bunun üzerine restorana gittiklerini ve teknik adamın Selahattin Aydoğdu'ya yumruk savurduğunu ifade etmişti. 

Yorumlar (0)