Fatih Terim istedi: Arda Turan yardımcısı olacak

Yaşadığı sakatlık yüzünden uzunca bir süredir yeşil sahalardan uzak kalan milli futbolcu Arda Turan için yıllarca hocalığını yaptığı Fatih Terim’in aldığı karar gün yüzüne çıktı. Buna göre Terim Galatasaray’da, Turan’ı yeni sezonda yardımcısı olarak görmek istiyor

SPOR 08.10.2021, 17:22
Fatih Terim istedi: Arda Turan yardımcısı olacak

 Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim flaş bir karara imzasını attı. Yeni sezonda sözleşmesi sona erecek Arda Turan’ın yardımcı antrenör olarak görmek isteyen Terim, bu fikrini yönetime de kabul ettirdi. Buna göre 34 yaşında olan futbolcu önümüzdeki 2022-2023 sezonunda Galatasaray’da yardımcı antrenörlük görevini yapacak. Kariyerinde efsane başarılar bulunan Fatih Terim’in bu gelişmelerden dolayı çok memnun olduğu ifade ediliyor.

Daha önce Selçuk İnan futbolu bırakıp Fatih Terim’in ekibinde görev almaya başlamıştı.  

Süper Lig’de bu sezon sadece 237 dakika oynadı

Geçen sezon başında Galatasaray ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Arda Turan, sezon başlamadan önce oynanan UEFA Avrupa Ligi elemeleri ve Şampiyonlar Ligi’nde forma giymişti. Süper Lig’in de sadece ilk haftasında 7 dakika oyunda kalmıştı. Ardından ayak bileğinden sakatlık geçiren futbolcu, 2 aydır da forma giyme şansı bulamamıştı.  Toplamda bu sezon çıktığı 6 maçta sadece 237 dakika görev alan Turan, sadece bir asistlik bir performans sergilemişti.  

Yorumlar (0)