Fatih Terim'in yerine Okan Buruk mu gelecek?

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk, Fatih Terim'in yerine Galatasaray'a teknik direktör olup olmayacağı iddialarına cevap verdi.

SPOR 19.11.2019, 19:05
Fatih Terim'in yerine Okan Buruk mu gelecek?

Başakşehir, 22 Kasım Cuma günü Türk Telekom Stadı'nda yapılacak maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk antrenman sırasında açıklamalar yaptı. 

"Skrtel, yarından itibaren çalışmalara başlayacak"

Galatasaray'ın iç saha başarısını bildiklerini belirten Buruk, "Ama bizim de son zamanlarda yükselen bir grafiğimiz var. İrfan dün antrenmanlara başladı, onun durumuna bakacağız. Skrtel'in yarından itibaren çalışmalara başlamasını bekliyoruz. Onun dışında bir eksiğimiz yok. Tam kadro olmamız sevindirici. İnşallah cuma gününe kadar da bir aksilik yaşamayız. Bu haftalarda herkes kazanmak istiyor, kimse bu dönemde şampiyonluk yarışından uzaklaşmak istemiyor. İki takımın da konsantrasyonunun yüksek olacağını düşünüyorum. Liderlik yarışı içinde hep yükseklerde olmak istiyoruz. Galatasaray gibi bizim de tek hedefimiz kazanmak." şeklinde konuştu.

"Fatih Hoca benim için çok önemli ve değerli"

Okan Buruk, Galatasaray'da Fatih Terim'in yerine göreve getirileceği haberlerine ilişkin "Fatih Hoca benim için çok önemli ve değerli. Türk futbolu için de aynı şekilde. Geçtiğimiz senelerde de karşı karşıya geldik. Dediğim gibi hepimiz sadece takımımızın başarısına odaklanıyoruz. Dediğim gibi Fatih Hoca hem değer olarak hem de başarı olarak Türk futbolunun en iyilerinden. Ben şu anda Başakşehir'in başarısı için çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)