Fatih Terim'in yeni yıldızı!

Galatasaray'da Andone ve Falcao'nun sakatlıkları devam ederken, sezon başı kampında dikkat çeken 17 yaşındaki Erencan Yardımcı tekrar A Takımda yer alacak.

SPOR 12.11.2019, 10:48
Fatih Terim'in yeni yıldızı!

Sezon başında yapılan  kampta gençleri de deneyen Fatih Terim; Ali Yavuz Kol, Atalay Babacan, Batuhan Şen, Berk Balaban, Erencan Yardımcı, Gökay Güney, Metehan Mertöz, Mirza Cihan, Mustafa Kapı ve Yunus Akgün gibi isimlere şans vermişti.

Leipzig, Augsburg, Bordeaux ve Panathinaikos ile oynanan karşılaşmalarda forma giyen genç yıldız Erencan Yardımcı, performansı ile tam not almış ve kendisiyle 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalanmıştı.

İlgili resim

Sezon başından bu zamana kadar U19 takımında forma giyen 17 yaşındaki oyuncu 8 karşılaşmada 3 gol kaydetti. Erencan ayrıca, UEFA Gençlik Ligi'nde 4 maçta kadroda yer aldı.

Falcao ve Andone'nin sakatlıklarından sonra teknik direktör Fatih Terim'in genç yıldıza tekrar A takıma alacağı belirtildi.

erencan yardımcı ile ilgili görsel sonucu

Peki Erencan Yardımcı kimdir?

2002'de İzmit'te dünyaya gelen Erencan, futbol kariyerine 2013 yılında Kocaelispor'da başladı. 1 sezon aradan sonra 41 Futbol Kulübü'nde forma giymeye başlayan genç yıldız, 2017 yılında Galatasaray'ın altyapı antrenörlerinin dikkatini çekti ve sarı-kırmızılı takıma transferi gerçekleşti.

Sağ ayağını etkili kullanabilen ve rakiplerine fiziksel olarak üstünlük kuran 17 yaşındaki futbolcu, attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çekti. Genç futbolcu, Galatasaray'ın Antalya'da katıldığı Euro Youth U17 Cup turnuvasında gol kralı olmuştu.
 

Yorumlar (0)