Fatih Terim'in son şans verdiği 4 isim!

Beşiktaş'a karşı yenilgiye uğradıktan sonra takımın oyununu beğenmeyen Terim’in "Bazılarına son şansı verdik" diyerek kast ettiği isimlerin Belhanda, Feghouli, Nagatomo ve Mariano olduğu ifade edildi.

SPOR 29.10.2019, 09:51
Fatih Terim'in son şans verdiği 4 isim!

Dev derbide oldukça kötü bir oyun oynayarak sahadan 1-0 yenigiyle ayrılan sarı-kırmızılılarda maçın ardından Fatih Terim’in yapmış olduğu açıklamalar gündemde şok etkisi yarattı. 90 dakikanın ardından aslında hatanın kendisinde olduğunu belirten Terim Ocak ayında büyük bir operasyon gerçekleştireceğini bir kez daha vurguladı.

Fatih Terim’in son şans verdiği isimlerin Belhanda, Feghouli, Nagatomo ve Mariano olduğu iddia edildi. Dört oyuncu için gelecek tüm teklifler geri çevrilmeyecek. Rizespor karşılaşmasında bu isimlerin forma giymeyeceği tahmin ediliyor. Fatih Terim’in “Bazılarına haksızlık etmiş olabilirim” sözleriyle belirttiği oyuncuların kim olduğu da merak edilenler arasında yer aldı. Bu futbolcuların Jimy Durmaz, Adem, Taylan, Emre, Şener ve Linnes olduğu ifade edildi. Terim, genç oyuncular  Atalay Babacan, Yunus Akgün, Celil Yüksel, Recep Gül, Mirza Cihan, Mustafa Kapı, Erencan Yardımcı, Kaan Arslan ve Gükay Güney’e forma şansı vereceği iddia ediliyor.

.

Yorumlar (0)