Fatih Terim'in şampiyonluk formülü!

Süper Lig'in ilk yarısını 27 puanla 7. sırada kapatan Galatasaray ikinci yarıya Denizlispor, Konyaspor, Kayserispor, Kasımpaşa ve Yeni Malatya maçlarıyla başlayacak. Sarı-kırmızılı ekibin deneyimli teknik direktörü Fatih Terim oyuncularına yaptığı konuşmada ilk 5 karşılaşmanın önemini vurgularken, "Fenerbahçe derbisine kadar kayıp istemiyorum" dedi.

SPOR 14.01.2020, 14:38
Fatih Terim'in şampiyonluk formülü!

Hazırlıkların ikinci bölümünü Antalya'da yapan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, oyuncularını şampiyonluk için motive etmeye başladı.

Altay ve Adana Demirspor ile hazırlık maçları yapan sarı-kırmızılı ekipte teknik heyetin aklı ilk yarıdaki 5 maçlık seride kaldı.

Yaptık, yine yaparız

Fatih Terim, 15 puanla lige başlamalarının şampiyonluk yolunu da açacağını düşünürken, "İlk 5 maçımız çok önemli. Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisine kadar kayıp istemiyorum'' sözleriyle oyuncularını motive ediyor.

Sivasspor ile arasında 10 puan fark olan Galatasaray, geçtiğimiz sezon 8 puan geriden gelip Başakşehir'in önünde şampiyon olmuştu. Zirvede yer alan ekiplerin birbirleriyle karşılaşacağı ilk 5 haftada kolay bir fikstüre sahip olan sarı-kırmızılı takım, Türk Telekom Stadı'nda Yukatel Denizlispor, H.K. Kayserispor ve Btc Turk Yeni Malatya'yı ağırlayacak, deplasmanda İ.H. Konyaspor ve Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Yorumlar (0)