Fatih Terim'in kararsızlığı!

Galatasaray'da, Pazar günü oynanacak olan Kayserispor karşılaşmasında Falcao, Saracchi ve Lemina yok. İlk 11’de farklı oyuncular başlayacak. Tescil döneminin son gününde yabancılardan bir veya ikisi de dışarıda kalacak.

SPOR 31.01.2020, 09:13
Fatih Terim'in kararsızlığı!

2020'de yeni sayfa açan, Süper Lig'de art arda 3 galibiyet ile liderlik yarışını sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim'i oldukça zor bir gün bekliyor.  Sezon başından beri ideal 11'ini bir türlü bulamayan teknik adam; sakatlar, cezalılar ve geri dönüşler sebebiyle pazar günkü Kayserispor karşılaşmasında yine farklı 11 ile çıkacak.

Marcao 11'de forma giyecek. Falcao'nun yerine Adem, Saracchi'nin yerine Linnes görev alacak. Cezalı Lemina'nın forması da Donk, Ömer veya Taylan'a gidecek.  Futbolda ara transfer dönemi bugün kapanırken TFF'ye oyuncu listesi de teslim edilecek.

Sarı-kırmızılı ekipte tüm takımlar gibi 14 yabancılı, 28 kişilik listesini tescil ettirmek zorunda. Ancak listenin bildirimine saatler kala küçük çaplı kriz yaşanıyor. Babel ve Nzonzi ile yollarını ayıran; sakatlığı sebebiyle Luyindama'nın da sözleşmesini askıya alan Cimbom'da Onyekuru, Saracchi ve Sekidika'nın gelişiyle halen 15 yabancı bulunuyor.

Muhtemel bir transferde bu sayı daha da yükselecek. Terim bugün son kararını verecek.

Nagatomo ve Mariano'yu göndermeye çalışan Galatasaray hedefine ulaşamadı ama Fransız orta saha oyuncusu Nzonzi Rennes ile anlaşıp ayrıldı. Böylelikle sayı 15'e düştü. Yeni transfer durumunda mevcut kadrodan 2, takviye yapılmazsa 1 oyuncu açıkta kalacak. Öncelik Nagatomo'da. Mariano'nın da liste dışı kalabileceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)