Fatih Terim'in imdadına Sinan Gümüş yetişiyor!

Ocak ayı transfer döneminde yaşadığı forvet sıkıntısına son vermek isteyen Galatasaray, eski futbolcusu Sinan Gümüş için harekete geçti.

SPOR 13.11.2019, 17:30 13.11.2019, 17:51
Fatih Terim'in imdadına Sinan Gümüş yetişiyor!

Galatasaray’da 5 yıl forma giydikten sonra geçen sözleşmesi sona eren ve Genoa’ya transfer olan Sinan Gümüş’ün tekrar Süper Lig’e dönmek istediği ifade edildi.

sinan gümüş ile ilgili görsel sonucu

Fatih Terim'de istiyor

Büyük umutlarla Serie A’nın yolunu tutan ve Genoa’da 10 numaralı formayı almasına rağmen şu zamana kadar yalnızca 2 karşılaşmada görev alan Sinan Gümüş’ün İtalya’da mutsuz olduğu iddia edilirken, 25 yaşındaki oyuncunun teknik direktör Fatih Terim’e haber gönderdiği belirtildi. Aurelio Andreazzoli’nin yüzüne bakmadığı, Motta’nın ise sadece 88 dakika forma şansı verdiği ofansif futbolcunun yeniden Galatasaray’da oynamak istediği ifade edilirken Terim’in eski futbolcusunun dönüşüne sıcak baktığı bilgisi aktarıldı.

sinan gümüş ile ilgili görsel sonucu

Peki Sinan Gümüş kimdir?

Yıldız futbolcu , 15 ocak 1994 tarihinde dünyaya geldi. Küçük yaşta futbola ilgi duymaya başlayan Sinan Gümüş, futbol kariyerine TSV Aach-Linz kulübünde başladı. Bu takımda ilk olarak ortasahanın göbeğinde forma giyen Gümüş, 1 sezonda 90 gol kaydetti ve inanılması güç bir rekoru kırdı. Performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu, daha sonra ise hocalarının tavsiyesiyle doğduğu şehrin takımı SC Pfullendorf’a önerildi ve bu takımın altyapısında kariyerine devam etti.

sinan gümüş ile ilgili görsel sonucu

2014 yılında Galatasaray'a transfer olan Gümüş, sarı-kırmızılı formayla geçtiğimiz sezon 30 karşılaşmada 5 gol 2 asist yapmıştı.
 

Yorumlar (0)