Fatih Terim'in heykeli dikiliyor!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in balmumu heykeli, Türk Telekom Stadyumu'nda bulunan müzeye dikilecek. 

SPOR 12.10.2020, 11:41
Fatih Terim'in heykeli dikiliyor!

Sarı-kırmızılı yönetim, transfer sürecinde gösterilen başarısızlık sebebiyle hem Teknik Direktörü Fatih Terim'in hem de taraftarların gönlünü yeniden kazanmak için harekete geçti. 

Galatasaray yönetimi, Türk Telekom Stadyumu'nda bulunan müzede Teknik Direktör Fatih Terim'in yokluğuna son vermek için kolları sıvayarak, tecrübeli çalıştırıcının balmumu heykelini dikmeye karar verdi. 

Türk Telekom Stadyumu'nda bulunan müzede Teknik Direktör Fatih Terim'in olmaması nedeniyle eleştirilen sarı-kırmızılı yönetimin, bu adımla beraber hem teknik adamın hem de taraftarların gönlünü almayı amaçladığı bildirildi. 

Öte yandan, diğer efsanevi kişiler gibi Teknik Direktör Fatih Terim için de söz konusu müzede bir köşe tahsis edileceği aktarıldı. 

Galatasaray yetkililerinden biri, önceden yaptığı açıklamada, deneyimli teknik adamın hayatta olması nedeniyle balmumu heykelinin dikilmediğini söylemişti. 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise Türk Telekom Stadyumu'nda bulunan müzede Teknik Direktör Fatih Terim'e ait bir heykelin dikilmesini istediğini belirterek, söz konusu müzede yeterli alanın olmadığını ve bunun için çalışacaklarını ifade etmişti. 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2000 senesinde UEFA Kupası şampiyonluğunu gördü. Deneyimli çalıştırıcı, sarı-kırmızılıların başında şu kupaları kazandı:

3 Türkiye Kupası, 

3 TFF Süper Kupa, 

8 Süper Lig Kupası, 

3 TSYD Kupası,

2 Cumhurbaşkanlığı Kupası.

Söz konusu başarılara rağmen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e müzede yeteri kadar yer tahsis edilmemesi taraftarların tepkisini çekmişti. 

Yorumlar (0)