Fatih Terim'in genç yıldızları belli oldu!

Galatasaray'da dün derbide alınan 1-0'lık yenilginin ardından Fatih Terim, yaptığı açıklamalarının etkisini sürdürmeye devam ediyor. "Bundan sonra 17-18 yaşındaki gençleri sahada görebilirsiniz" sözlerini sarf eden Terim'in forma şansı vereceği gençler büyük merak konusu oldu.

SPOR 28.10.2019, 17:28
Fatih Terim'in genç yıldızları belli oldu!

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in derbiardından büyük değişiklik sinyali vermesiyle birlikte herkes bu genç oyuncuları merak etmeye başladı.

"Bundan sonra 17-18 yaşındaki gençleri sahada görebilirsiniz" diyen teknik adam, bir alt jenerasyonu işaret etti.

İşte forma şansı verileceği düşünülen gençler...

mustafa kapı ile ilgili görsel sonucu

Mustafa Kapı (17)

Galatasaray altyapısında başlayan ve daha 14 yaşında, Riekerink döneminde A takım kadrosunda, Levski Sofya ile oynanan hazırlık karşılaşmasında görev alan Mustafa Kapı, oyun kurucu olarak oynuyor. Fatih Terim, genç oyuncuyı zaman zaman 8 numarada oynatma planları yapıyor.

atalay babacan ile ilgili görsel sonucu

Atalay Babacan (19)

Atalay Babacan kupa maçlarında forma giymeye başlamıştı. Sol ayak oyuncu, hem 10 numarada hem de kanatlarda oyuna dahil olacak. Atalay Babacan, 28 Haziran 2000 doğumlu, altın jenerasyonun 'en parlak' oyuncusu olarak yer alıyor.

mirza cihan galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Mirza Cihan (19)

Geleceğin yıldız oyuncuları arasında gösterilen ve oyunuyla Gareth Bale'yi andıran Mirza Cihan, forvet arkası, sol açık ve orta saha mevkilerinde oynuyor. U19 takımında görev alan genç oyuncuyu Galatasaray, Gazişehir'den kadrosuna kattı. Ofansif orta saha olarak da görev alabiliyor.

süleyman luş ile ilgili görsel sonucu

Süleyman Luş (19)

Fatih Terim, sol bekte oynattığı Yuto Nagatomo ve Ömer Bayram'dan memnun değil. Teknik adam, U-19 takımında forma giyen Süleyman Luş'u incelemeye başladı. Alt yapı hocalarına "Onu hazırlayın" talimatında bulundu. Tekniği yüksek, fiziği ise zayıf bir isim olarak yer alıyor.

İşte Fatih Terim'in Galatasaray'daki yeni yıldızları

Işık Kaan Arslan (18)

Hava toplarındaki hakimiyetiyle beğeni alan Işık Kaan Arslan, Fatih Terim ve teknik heyetten de tam npt aldı. Tecrübeli teknik adamın genç futbolcuyu yakından izleyeceği ve yeni sezonda kadroda ye vereceği aktarıldı.

yunus akgün ile ilgili görsel sonucu

Yunus Akgün (19)

Yunus Akgün, 7 Temmuz 2000 doğumlu. Genç yetenek her iki kanatta da oynayabiliyor. Sol ayak olan Yunus, 1.73 boyunda. Yunus Akgün, kanat özelliklerinin yanı sıra ikinci forvet olarak da görev alabilecek yeteneklere sahip. Hızı ve dripling kalitesi ile ön plana çıkan genç oyuncu, yaratacılık ve uzun şut tehdidi açısından da standartların oldukça üzerinde. Griezmann'ın Real Sociedad günlerine oldukça benziyor Yunus Topu ayağında tutma süresini biraz azaltması ve top paylaşımı konusunda kendisini geliştirmesi ile çok kaliteli bir oyuncu olma potansiyelini ortaya çıkartabilir.
 

Yorumlar (0)