Fatih Terim hastaneye kaldırıldı

Galatasaray Spor Kulübü, Fatih Terim'in mide-bağırsak sistemi ile ilgili yaşadığı problem sebebiyle hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

SPOR 07.12.2021, 18:56 08.12.2021, 16:27
Fatih Terim hastaneye kaldırıldı

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Terim'in son birkaç gündür mide-bağırsak sistemiyle ilgili problem yaşadığı kaydedildi.

Deneyimli teknik adama, son 24 saat içerisinde özel bir hastanede çeşitli testler ve kontroller yapıldığı ve Terim'in bugün hekimlerden özel izin alarak takımıyla birlikte antrenmana çıktığı belirtildi.

Kulüpten açıklama

68 yaşındaki tecrübeli teknik adamın antrenmanın akabinde yeniden hastanede gözetim altına alındığı ve genel sağlık durumunun hassasiyetle izlendiğinin aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hocamız hakkında verilecek olan tıbbi karar, sağlık durumunda meydana gelebilecek ilerlemeyle ilişkili olarak netlik kazanacak. Sağlık durumuna ilişkin gelişmeler oldukça siz değerli kamuoyuyla paylaşacak olan Sayın Terim'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendisinin en kısa sürede sağlıklı bir şekilde takımının başında olmasını temenni ediyoruz."


Yorumlar (0)