Fatih Terim: Geçeriz kenara, alkışlarız

Terim, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

SPOR 03.05.2021, 00:06 03.05.2021, 15:52
Fatih Terim: Geçeriz kenara, alkışlarız

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği maçında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Terim, Beşiktaş'ın şampiyonluğa ulaşması halinde saha kenarında dizilerek Beşiktaş'ı alkışlayacaklarını dile getirdi.

"Alkışlarız, tebrik ederiz"

Terim'in açıklamaları, şu şekilde:

"Bu tür maçlar her zaman gelmez. Çok fazla matematik yapılması gereken bir karşılaşma. Galip geldiğimiz için yola devam ediyoruz. Kaybedersek yüzde 1 bile olasılık kalmazdı. Şampiyonluğa ulaşamazsak, geçeriz kenara, tüm ekibimizle birlikte Beşiktaş'ı alkışlarız. Bu ligde hangi maçın kaç kaç biteceği belli olmuyor.

"Geriye 3 final maçı kaldı"

Kazanmak tabii ki çok önemli. Geriye 3 maç kaldı. Oyun genel itibarıyla bizim kontrolümüz altındaydı. Aceleci davranmadan, sabırlı bir şekilde, en iyi pozisyonu arayarak, oldukça fazla gol pozisyonu yakaladık. Gol bir hayli gecikti fakat soyunma odasına önde gitmek önemliydi. İkinci yarı da ilk yarının kopyası şeklinde geçti. 2-0 net bir skor değil, 3 olsa rahatlardık.

"VAR'daki top oynasaydı..."

"3. golümüzün neden iptal edildiğini anlamış değilim. VAR'da oturan birazcık top oynamış olsaydı, o golü verirdi. Rakibimizin küme düşme ihtimali var. Böyle bir maçta, kalemizde pozisyon dahi vermeden maçı sonlandırmak güzel."

Yorumlar (0)