Fatih Terim Florya’da ilk idmanına çıktı

Fatih Terim’in Burak Elmas’ın başkan olması sonrası görevine devam edeceği konuşuluyordu. Tecrübeli teknik direktör yeni sezondan önce sarı-kırmızılı takımla ilk antrenmanına çıktı.

SPOR 21.06.2021, 14:45
Fatih Terim Florya’da ilk idmanına çıktı

Galatasaray’da Burak Elmas’ın başkanlığa seçilmesi sonrası görevini sürdüreceği açıklanan Fatih Terim, yeni sezondan önce sarı-kırmızılı takımın başındaki ilk antrenmanına çıktı.

Oyuncularla bir bir tokalaştı

Fatih Terim, yaklaşık olarak bir haftadan beri Florya Metin Oktay Tesisleri’nde antrenör Selçuk İnanın yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyordu. Terim erken saatlerde tesise geldi ve ilk olarak çalışanlarla selamlaştı. Ardından antrenman sahasına geçen Terim futbolcular tarafından alkışlarla karşılandı. Oyuncuların hepsiyle bir bir tokalaşan Fatih Terim, “Herkese hayırlı olsun.” dedi.

Terim ardından önce antrenörler Necati Ateş ve Selçuk İnan’dan bilgi aldı. Galatasaray’da sözleşmesi biten ve yeni sezonda devam etmesi beklenen kaptan Arda Turan da antrenmanı izledi.

"Evinize hoş geldiniz hocam"

Sarı-kırmızılı futbolcular idmanda dayanıklılık ve güç çalışması yaptı.

Bununla beraber tesislerin yakınında yer alan bir evin balkonundan Galatasaraylı taraftar Terim’e, “Evinize hoş geldiniz hocam.” diye seslendi. Terim ise taraftarlara el sallayarak karşılık verdi.

Yorumlar (0)