Fatih Terim: Fazla abartılıyor bazı şeyler

Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid karşılaşması öncesi bir takım açıklamalarda bulundu.

SPOR 22.10.2019, 09:00
Fatih Terim: Fazla abartılıyor bazı şeyler

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugün Galatasaray, grup maçlarının üçüncü karşılaşmasında sahasında Real Madrid ile karşı karşıya gelecek.

Real Madrid'i yenilgiye uğratarak gruptaki ilk galibiyetini yaşamak isteyen Galatasaray'da karşılaşmadan önce teknik adam Fatih Terim düzenlenen basın mensuplarının sorularını cevapladı.

"Bu maç grubun en kritik maçı"

"Söyleyeceğimiz en birinci şey, bu maç grubun en kritik maçı. Real Madrid'in oralarda olmasına kimse alışık olmadığı için ayrıca bir önem taşıyor."Rakibimiz geçen hafta ligde liderdi. Biraz fazla abartılıyor bazı şeyler. Birçok oyuncuyu dinlendirdi Mallorca maçında. Bizden sonra El Clasico olması avantajımızdı ama o maç tehir oldu. Mental olarak rahatladılar. Orayı düşündürecek bir durum yok."

"Bazı şeyleri abartıyorlar ama sonuçta Real Madrid"

"Bizim maça da El Clasico'yu düşünerek hazırlanabilirlerdi. Ne önü, ne arkası Real Madrid'e engel olmadı. Eksik diye bir şey yok onlarda, Real Madrid kadrosu bu. Bazı şeyleri abartıyorlar ama sonuçta Real Madrid. 90 dakika konsantrasyonu kaybetmemiz lazım."

"Oynarsa ne kadar oynar, oynayabilir mi bakacağız"

"Real Madrid'i en iyi şekilde analiz ettik, ne yaparlar, nasıl dururlar, her şeyi biliyor oyuncularımız. Oyun içerisinde konsantreli, büyük bir mücadele ve seyirciyle umarım iyi işler yaparız. Bizler için her eksik, çok büyük anlam taşıyor. Yarın akşama kadar olağanüstü bir durum olacağını düşünmüyorum Falcao'da. Fakat, buna rağmen birazdan tekrar bir deneme yapacağız. Onunla konuşacağız. Oynarsa ne kadar oynar, oynayabilir mi bakacağız."

"Avantajı kendi lehimize çevirmeye çalışacağız"

"Lemina 25 gündür antrenmana çıkmadı. Durumunu değerlendireceğiz. Feghouli'nin arka adalesindeki durum nasıl bakacağız. Her takımda olabilecek şeyler. Biz de en iyi kadromuzla, en iyi durumumuzla çıkacağız ve avantajı kendi lehimize çevirmeye çalışacağız.""

Yorumlar (0)