Fatih Terim: Esrarengiz işler oldu, kazanamadık

Fatih Terim, berabere kaldıkları Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada "Oynamazsanız hiçbir yerde kazanma ihtimaliniz yok. Oynadığınız zaman da hiçbir yerde kaybetme ihtimaliniz yok ancak işte böyle esrarengiz işler olunca kaybedebiliyorsunuz." dedi.

SPOR 08.03.2020, 22:32
Fatih Terim: Esrarengiz işler oldu, kazanamadık

Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kalırken maç sonu teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

"Bu sonucu hak etmedik"

"1-4, 1-5 girebilirdik devreye, ilk yarının iyi irdelenmesi lazım. Çok önemli benim için, herkes için de öyle olmalı. Hak etmediğimiz bir sonuç olduğuna inanıyorum. 9'da 9 rahat olmalıydı, olmadı."

"Fikstüre şöyle bakıyorum, her takımla 2 kez oynuyorsunuz. Tabela önümüzde, puanlar önümüzde, fikstürden kaçış yok, o maç, bu maç demeyeceğiz."

"Esrarengiz işler olunca kaybedebiliyorsunuz"

"İyi oynamaya devam edeceğiz. Fikstürle bir alakam olmadı. Bu zor diyorlar da, neye göre zor, kime göre zor? Sivasspor maçından önce konuşsak böyle bir tablo çıkar mıydı? İstediği gibi başlayan bir Sivas vardı ama sonradan başka bir duruma geçildi. Oynamazsanız hiçbir yerde kazanma ihtimaliniz yok. Oynadığınız zaman da hiçbir yerde kaybetme ihtimaliniz yok ancak işte böyle esrarengiz işler olunca kaybedebiliyorsunuz."

Yorumlar (0)