Fatih Terim, Emre Mor için kararını verdi!

Fatih Terim, Emre Mor'a sezon sonuna kadar şans verecek ve istenilen performansı sergileyemezse mayıs sonunda takımdan ayrılacak.

SPOR 30.11.2019, 13:27 12.01.2020, 15:25
Fatih Terim, Emre Mor için kararını verdi!

Sarı-kırmızılı takımın sezon başında transfer ettiği Emre Mor, bir türlü beklentileri karşılayamadı.

Fatih Terim'in tüm ısrarına rağmen genç yıldız, istenilen çıkışı yakalayamayınca eleştiri oklarının hedefi oldu.

Alınan duyumlara göre; Emre'nin devre arasında gönderileceğini dile getirilse de Fatih Terim, genç futbolcuya sezon sonuna kadar şans verecek ve gereken patlamayı yakalayamazsa mayıs sonunda satın alma opsiyonu kullanılmayacak.

Galatasaray'da sezon başında sancılı bir transfer sürecinden sonra Celta Vigo'dan kiralık olarak transferi gerçekleşen Emre Mor, henüz kendisini kanıtlayamadı ve Başakşehir karşılaşmasında da kadroda yer alamadı.

beIN Sports yorumcuları, Emre Mor'un yeteri kadar istekli olmadığı için potansiyeline ulaşamadığı yönünde yorumlarını yaptı. Tugay Kerimoğlu, Emre'nin basit oynaması gerektiğini ifade ederken, "Emre Mor'un Allah vergisi yeteneği var ama kendisi ne kadar kullanmak istiyor? Oyunun basitliğini tercih etse, yeteneği zaten ortaya çıkacak" dedi.

Metin Tekin ise, "Emre Mor basit ve karmaşığı ne zaman tercih edeceğini bulsa olacak ama çözene kadar çok zaman geçiyor" şeklinde konuştu.

Galatasaray'da Emre Mor, bu sezon 11 karşılaşmada 399 dakika süre aldı ve skora katkıda bulunamadı.

Yorumlar (0)