Fatih Terim devre arasına kadar yok

TFF Tahkim Kurulu, Fatih Terim'in 5 müsabakadan men cezasını onayladı. Deneyimli teknik adam, Altay, Demir Grup Sivasspor, Medipol Başakşehir, Adana Demirspor ve Fraport-TAV Antalyaspor müsabakalarında takımının başında olmayacak.

SPOR 02.12.2021, 22:07 04.12.2021, 12:08
Fatih Terim devre arasına kadar yok

TFF'nin konuya ilişkin açıklaması doğrultusunda, Tahkim Kurulu, PFDK'nın (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu), Fenerbahçe derbisinin ardından sarı-kırmızılıların teknik direktörü Terim'e verilmiş olan ceza için yapılan itirazı ele aldı.

Terim'in cezası onandı

Kurul, deneyimli teknik adama çift sarı kart görmesi sebebiyle ve maç dışında hakemi hedef alan hareketi nedeniyle 3, tedbire riayet etmemesi gerekçesiyle 2 olmak kaydıyla verilen toplamda 5 müsabakadan men cezasını onayladı. Öte yandan, tecrübeli teknik adamın aldığı 29.500 TL para cezası için yapılan itiraz da kabul edilmedi.

Elmas'ın cezası da onandı

Başkan Burak Elmas'a, sportmenlik dışı hareketi sebebiyle verilen 30.000 TL para cezası da onandı. Tahkim Kurulu, sarı-kırmızılıların başkan yardımcısı Rezan Epözdemir'e verilen 110 gün hak mahrumiyeti ve 125.000 TL para cezasını ise iptal etti.

Kurul, derbide meydana gelen olaylar sebebiyle Galatasaray'a verilen toplam 321 bin TL para cezası ile Nef Stadyumu'nun bazı tribünlerinin kapatılması yönündeki cezalarını da onayladı.

Yorumlar (0)