Fatih Terim depresyonda mı?

Futbol yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamaları ve son günlerdeki durumu ile ilgili yorumlarda bulundu. Demirkol, "Fatih Terim her şeyden şikayet ediyor, kendinden bile şikayet ediyor. 'Ben de hata yapabilirim' diyor. Kendi sınırları içinde bu bir bunalım. Mesleki açıdan bir depresyon şikayeti her şeyden, herkesten şikayet etmek... Demek ki içinde bulunduğu durum gerçekten zor" açıklamasında bulundu.

SPOR 08.10.2019, 09:10 08.10.2019, 09:12
Fatih Terim depresyonda mı?

Ligin 7. hafta maç programında Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalırken müsabakayı ve Galatasaray’ın içinden geçtiği süreci yayın kuruluşta yer aldığı beIN Manşet programında yorumlayan Mehmet Demirkol çarpıcı bir şekilde yorumladı. Özellikle Fatih Terim’in maç sonrası ifadeleri üzerinde duran Demirkol, Terim’in son dönemlerdeki açıklamalarını, “Kendi sınırları içerisinde bu bir bunalım. Mesleki açıdan bir depresyon şikayeti” dedi.

mehmet demirkol ile ilgili görsel sonucu

Mehmet Demirkol’un Fatih Terim hakkındaki sözler şu şekilde:

“Fatih Terim her şeyden şikayet ediyor, kendinden bile şikayet ediyor. ‘Ben de hata yapabilirim’ diyor. Kendi sınırları içinde bu bir bunalım. Mesleki açıdan bir depresyon şikayeti her şeyden, herkesten şikayet etmek… Demek ki içinde bulunduğu durum gerçekten zor. Gelen oyuncudan isteğini alamıyor… Falcao’yu kim istemez ama bana sorsan stoper diyor. Geçen sene bu zamanlar ocak diyordu, yine ocak diyor. Daha açık olmak lazım.”

Mevlüt Erdinç'i ısrarla transfer etmek istediğini belirten Demirkol, “Hocanın ceza almasına neden olan konuşması kesinlikle, %99 eminim ki Mevlüt Erdinç ile ilgiliydi. İstiyordu ama Başakşehir’e teklifte bulunmadılar, ‘al bonservisini gel’ dediler. Fenerbahçe teklif yaptı ve aldı. Galatasaray ile Başakşehir arasında geçen seneki gerginlikten de kaynaklandı bu” ifadelerini kullandı ve maçta verilen hakem kararları için şu açıklamada bulundu:

“Belhanda’nın pozisyonu penaltı ama ondan önce Mariano’nun kırmızı kartı hakkında tartışma yok herhalde. Elneny’nin yaptığından farkı yok. Belhanda’nın pozisyonu ile ilgili VAR’a neden gidilmedi, anlamak güç.”

Yorumlar (0)