Fatih Terim'den TFF'ye yanıt: Galatasaray'a bakışını açıkça göstermiştir

Terim, TFF'nin kendisine verdiği cevabın ardından geniş bir açıklamada bulundu.

SPOR 29.04.2021, 21:07 30.04.2021, 16:51
Fatih Terim'den TFF'ye yanıt: Galatasaray'a bakışını açıkça göstermiştir

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) tarafından gerçekleştirilen açıklamaya cevap verdi. 

Terim, şu ifadeleri kullandı:

"Çok şaşırdım"

"Süper Lig'de oynadığımız son karşılaşmanın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında, müsabakaya akredite edilen basın mensupları tarafından yöneltilen bir soruyu cevaplamam üzerine, TFF'nin resmi internet sitesi üzerinden tarafıma verdiği garip cevabı büyük şaşkınlıkla karşıladım.

Bahse konu basın toplantısında, ne kendimle ne de kulübüm Galatasaray ile alakalı olan bir sual ile karşılaşmamın akabinde, sorunun muhatabı olmadığımı, hususa ilişkin gerekli bilgilerin TFF'nin idari ve hukuki makamları aracılığıyla verilebileceğini dile getirdim. Sorunun muhatabını doğru göstermiş olacağım ki bugün husus üzerinde gerekli aydınlatma bizzat TFF tarafından yapıldı.

Bu vesile ile yardımcı antrenörümüz Ümit Davala ile beraber 2'şer maçtan men cezası aldığımız Çaykur Rizespor karşılaşmasında meydana gelen tartışmada rakip kulüp temsilcisinin söylemlerinin raporlara, 'yanlış' veyahut 'eksik' yansıtıldığını biz de öğrenmiş bulunduk. 

"Galatasaray'a bakış açıları ortadadır"

Gelinen bu noktada, ülkemizdeki futbolun geliştirilmesine ilişkin pek çok hususta vermedikleri, zaman zaman başkanlık seviyesinde olmak üzere üyelerine yöneltilen çok sayıda suçlamaya sergilemedikleri reaksiyonu, bir basın toplantısında yöneltilen soru üzerine jet hızıyla vermelerinden dolayı TFF'yi ve ilgili şahısları konu hakkındaki hassasiyetleri için kutluyorum.

Kamuoyunu sağduyuya çağıran TFF'nin, belki de tarihte ilk defa bir teknik direktörün, kendileri tarafından düzenlenen basın toplantısında herhangi bir hakaret veyahut ihlal bulundurmayan söylemini niyet okuyarak resmi internet adresi üzerinden cevaplaması, kurulları ile birlikte kulübüm Galatasaray'a ve tarafıma yaklaşımlarını ve bakış açılarını bir defa daha açıkça göstermiştir.

Daha evvel kamuoyunda birçok kez paylaştığım düşüncelerime destekleri için de kendilerine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla, 

Fatih Terim"

Yorumlar (0)