Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'in açıklamalarına cevap

Fatih Terim, Göztepe karşılaşması öncesinde Mustafa Cengiz'in sözlerine cevap verdi.

SPOR 17.04.2021, 19:02 18.04.2021, 15:46
Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'in açıklamalarına cevap

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Göztepe müsabakasından evvel gerçekleştirdiği açıklamalarda, sarı-kırmızılı kulüpte son dönemde meydana gelen gelişmelere yanıt verdi.

Terim, şu ifadeleri kullandı:

"Bunlar bizim için önemlidir"

"Bazı hususları herkesin merak ettiğinin farkındayım. Galatasaray şampiyonlukları yitirebilir, kazanabilir, kaybedebilir. Bunlar her dönem olmuştur. Fakat Galatasaray asla irtifa kaybedemez. Bizim kulübümüz buna izin vermez. Bizim kulübümüz, kendi hakkında dışarıda kolaylıkla dedikodu yapılmasına müsaade etmez. Dolayısıyla diyeceğim şudur ki Galatasaray'a hiç kimse kendi adına veyahut kendi istediği gibi müdahale edemez. Bunlar bizim için çok önemli hususlardır."

"Sıradan bir hoca değilim"

"Olaya şu şekilde bakıyorum; dünyanın her yanına, adım her nereye yazılırsa Galatasaray ile birlikte yazılmış. 50 yıl olmuş. Kapıdan girdiğim an itibarıyla örf ve ananelerine adapte olmak için müthiş bir gayret göstermişim. Kulübün terbiyesine özen göstermişim. Biraz evvel de söyledim. Kendimi sıradan bir teknik direktör olarak görmüyorum. Galatasaray'a gönül veren milyonların da beni bu şekilde gördüğüne inanıyor ve hissediyorum. 7446 benim bu kulüpteki sicil numaram. Ben bu kulübüm divan üyesiyim. 50 senedir Galatasaraylıyım. Yani, ben hareket halindeki trene yol üstünde binmedim."

"Formamızı ıslatana kimse dokunamaz"

"Ortasında giriş yaptığım bir film hakkında yorumda bulunmuyorum. Galatasaray'a emek verenlere, formasını ıslatanlara kimse dokunamaz. Buna Galatasaraylılar da müsaade etmez. Maçın ardından daha rahat konuşuruz. Şu anlık fikirlerim bu şekilde."

Yorumlar (0)