Fatih Terim'den Marsilya maçı öncesi duygusal açıklama

Fatih Terim, Marsilya karşılaşması öncesi basın toplantısında iddialı açıklamalarda bulundu.

SPOR 29.09.2021, 21:44
Fatih Terim'den Marsilya maçı öncesi duygusal açıklama

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Marsilya müsabakası öncesi basın toplantısında iddialı açıklamalarda bulunurken, Galatasaraylılığı üzerine de konuştu.

"Rakip güçlü"

Terim'in açıklamalarından satır başları, şu şekilde:

"Çok iyi bir takımla oynayacağız, bu yıl özellikle iyi başlayan bir Marsilya var. Çok iyi bir ekiple oynayacağımızdan emin olabilirsiniz, izlediğimizde de bunu gördük. Oyun içerisinde konsantrasyonu yitirirseniz cezasını kesebilecek becerilere sahip bir takım.

"Konu Galatasaray olunca duygulanıyorum"

Terim, Göztepe karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında sorulara duygusal yanıtlar verdiğinin anımsatılması üzerine, şöyle konuştu:

"Ben duygularıyla yaşayan biriyim. Olumlu veyahut olumsuz tüm hisleri, sevdiklerimle, çalışma arkadaşlarımla, mesai arkadaşlarımla ve taraftarla paylaşan, onunla büyüyen bir kişiyim. Galatasaray'da gözümü açtım, burada kazandım, burada yenildim. Yaşamımdaki neredeyse tüm duygularımı burada tattım. Açıkçası başka bir yer de pek mümkün olmadı. Bununla birlikte elbette Galatasaray için vazgeçtiklerim için bir an bile pişmanlık duymadım. O sebeple Galatasaray ile bağım üzerine konuşulduğunda ve soru sorulduğunda duygusal bir ruh haline bürünüyorum. 68 senelik yaşamımın neredeyse yarısını bu kulübe verdim. Çok kulak veririm, herkesten bir şey öğrenmeye çalışırım, düşüncelerini sorarım, benimle çalışanlar bilir ki herkesin düşüncesi benim için önemlidir. Devamlı öğretmek ve aynı zamanda öğrenmek için çaba sarf ederim. Bunların hepsi bittikten sonra benim kararımı beklerler. Bütün doğrular ve yanlışlar o karara bağlıdır. Kararın ağır kısmı ise size getirecekleri ve sizden götürecekleridir. Bir karar verirken üzerinde çok düşünürüm. Sizden mutluluk beklentisi olan bir topluluk var. Üzerimdeki sorumluluğu çok iyi bilerek, onları üzmemek adına hareket ederim. Sonunda olumlu veyahut olumsuz her şeye hazırlıklı olmanız lazım. Bugün 1998, 2000 ve 2002 doğumlu oyuncularla yeni bir Galatasaray fikri beni çok heyecanlandırıyor. Onlarla aynı frekansı yakalayabildiğimi, onları anlayabildiğimi, ortak fikirlerde buluşabildiğimizi görmek beni motive ediyor."

İstifa sorusu soruldu

Son dönemdeki kötü gidişatın kendisine farklı şeyler düşündürdüğünü fakat bunun yeni jenerasyonun gelişimi ve büyük kararların alınması ile ilgili olmadığını söyleyen Terim, "Eğer bu şekilde anlaşılıyorsa öyle olmadığını belirtiyorum. Kulübün kendi değerlerine bağlı kalması ve bütün bireylerin nereden olursa olsunlar aynı sevgiyle Galatasaray'a yaklaşması gerekir. Benim Galatasaray'da 50 senedir gördüğüm ve anlatmak istediğim budur." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)