Fatih Terim'den büyük operasyon!

Galatasaray taraftarından ocak ayına kadar sabır isteyen Terim, mücadeleci ruha sahip olmayan ve sorumluluk almak istemeyen oyuncuları önce kulübeye çekip, daha sonra ise satışlarına izin verecek.

SPOR 07.10.2019, 10:29
Fatih Terim'den büyük operasyon!

Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan sarı-kırmızılı takımda skordan çok sergilenmeyen futbol ve mücadele ön plana çıktı. Bu duruma isyan edenlerin başında da teknik direktör Fatih Terim geliyor.

Basın toplantısının büyük bir bölümünü oyunculara ayıran Terim, çok net mesajları vardı ve "Sadece istemekle olmuyor. Bugün biz sadece istedik ama bazıların istediğini de pek sanmıyorum" diyen Terim, değişim düşüncesiyle ilgili de "Yakında hepsini görürsünüz. Benim oyuncularıma yakışmadı. Ocak ayına kadar Galatasaray da bu sabrı gösterecek" açıklamasında bulunmuştu.

Feghouli başta geliyor

Sahada kimler Terim'in işaret ettiği oyuncular kimlerdi? Kaleci Muslera'nın her maçta maçın adamı olduğu herkes tarafından biliniyor. Nagatomo disiplinli iyi çalışıyor ama hücumda üretkenlik konusunda zayıf.

Nzonzi, Andone ve Babel yeni transferler. Geriye kalan isimler ise Mariano, Donk (ki Terim'in jokeri ve çok güvendiği isim), Belhanda, Feghouli. Bu oyuncular içerisinde de öncelikli olarak ön plana çıkan oyuncu kenara alınmasına da tavır koyan Feghouli. Geçen sezon şampiyonluğun mimarı olan oyuncudaki düşüş dikkatlerden kaçmadı. Ancak Terim'in işaret ettiği yalnıza bir kişi değil. Performansa dayalı Belhanda, Nagatomo ve Mariano'nında dikkat etmesi gerekli.
 

Yorumlar (0)