Fatih Terim'den Arda Turan açıklaması!

Fatih Terim canlı yayında Arda Turan transferi hakkında son durumu söyledi. Terim, Mustafa Cengiz'in Arda Turan'la ilgili açıklamalarından hoşnut olmadığı belirtti. Teknik adam, Onyekuru ve Saracchi transferleriyle ilgilide açıklamalarda bulundu.

SPOR 05.01.2020, 17:49 05.01.2020, 17:55
Fatih Terim'den Arda Turan açıklaması!

Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Atak repertuarımızın çoğalması adına Onyekuru bizim için önemli oldu. Saracchi takibimizde olan genç bir oyuncu. Biz de o düşünceyle aldık. Yarın İstanbul'a gelecek. Hem bugünü hem yarını kurtaracak isimlerden..."

"Ben açıkçası o cümleyi kullanmam"

"Ben açıkçası o cümleyi kullanmam. Bir oyuncu Galatasaray'a hizmet etmişse, giderken Galatasaray'a paza kazandırmışsa o cümleyi kullanmaktan imtina ederdim. Başkanımız o cümleyi kullandı ama ben hiçbir oyuncu için o cümleyi kullanmam."

Mustafa Cengiz, kısa süre önce DHA'ya yaptığı açıklamada "Arda Turan transfer gündemimizde yok" ifadelerine yer vermişti.

"Birçok haber yapılıyor, bu haberlerin birçoğu da içeriden çıkıyor... Üzülüyorum, araştırıyorum, bulursam da neler olacağını tahmin ediyorsunuz. Onyekuru'nun 70 numara giyeceğini bilmiyordum, benden önce bilen var!"

Diagne dönecek mi?

"Diagne'nin kadroda olmadığını, dün açıkladıktan sonra öğrendik. Galatasaray'ın yabancı sayısı ve bulunduğu konum, mukaveledeki şartlar, öyle bir şeyi (geri dönüş) gerektirmiyor. 2 Şubat son listeyi verme tarihimiz, bu tarihe kadar zamanımız var."

Yorumlar (0)