Fatih Terim'den Ali Koç paylaşımı: Gerçek sonradan ortaya çıktı

Galatasaray'ın efsanesi Fatih Terim'in sosyal medya hesabından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç paylaşımı yapıldı. Şaşırtan paylaşımın üzerinden çok geçmeden Terim'in hesabının hacklendiği ortaya çıktı.

SPOR 06.06.2023, 16:08 07.06.2023, 13:02 Şeyda Gül
Fatih Terim'den Ali Koç paylaşımı: Gerçek sonradan ortaya çıktı

Galatasaray'ın efsanesi Fatih Terim'in sosyal medya hesabının hacklendiği ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adamın hesabına yapılan paylaşımda müdahale sonrası Ali Koç paylaşımı dikkat çekti.

"Arkadaşlar biz adı geçen kişilerle rakip bile değiliz"

Fatih Terim ile Ali Koç'un yer aldığı bir video paylaşımı yapılan hesapta, "Arkadaşlar biz adı geçen kişilerle rakip bile değiliz" sözlerinin kullanılması büyük tepki aldı. 

Fatih Terim kısa sürede fark etti

Kısa süre içerisinde videoyu fark eden Fatih Terim, hesabını geri alarak videoyu sildi. Ardından bir paylaşım yaparak durumu açıklayan Terim, "Bugün sosyal medya hesabıma yapılan müdahale sonrası, hesabımdan kontrol dışı bir paylaşımda bulunulmuştur" dedi.

Kısa sürede fark edilen bu paylaşım kaldırıldıktan sonra hesabının yeniden kontrol altına alındığını ifade eden Terim, "Söz konusu paylaşıma itibar edilmemesini rica ederim" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)