Fatih Terim, Burak Elmas'ın davetine yanıt verdi

Galatasaray'dan 2021-22 sezonun ortasında ayrılan teknik adam Fatih Terim, Başkan Burak Elmas'ın önümüzdeki perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde dünya devi Barcelona ile deplasmanda oynanacak olan karşılaşma için yaptığı daveti teşekkür ederek reddetti.

SPOR 08.03.2022, 21:31
Fatih Terim, Burak Elmas'ın davetine yanıt verdi

Terim, Başkan Elmas'a hitaben gerçekleştirdiği açıklamada, "Sayın Elmas, davetiniz ve bu sezon Avrupa Ligi'nde ulaştığımız başarıyı takdir eden ifadeleriniz için teşekkür ediyorum. Ben yaşamım boyunca Galatasaray'a her daim inandım." sözlerini sarf etti.

"Televizyonumun başında destek vereceğim"

Galatasaray'ın yeşil sahadaki neticelerinden ayrı olarak kendisi için hiçbir zaman irtifa kaybetmeyen, her daim en üst düzeyde kalan, saygınlığını her zaman koruyan, yaptıklarıyla büyük bir ulusun ufkunu açan çok büyük bir kulüp olduğunun altını çizen Terim, "Bunu bilmenizi isterim ki 10 Mart gecesi televizyonumun başında yaklaşık olarak 50 senedir hiç kaybetmediğim aynı heyecan ve duyguyla takımımıza destek vereceğim. Kalbim, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde ortaya koydukları performansla taraftarımıza verdikleri mutluluğu taraftarlarımızla birlikte yaşayan öğrencilerimle olacak. Bu vesileyle size, teknik heyete, futbolculara ve tüm camiaya başarılar temenni ediyorum. İnanıyorum ki evimizde turu geçen taraf Galatasaray olacak." diye konuştu. 



Yorumlar (0)