Fatih Terim: Bu tuzağa artık düşmem

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından tepkisini gösterdi.

SPOR 16.01.2020, 09:05
Fatih Terim: Bu tuzağa artık düşmem

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda sarı-kırmızılı ekip, Çaykur Rizespor ile ilk maçta 1-1 berabere kaldı. Terim, Halis Özkahya’nın maç içerisindeki kararlarına tepkisini karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşta verdi.

"Ceza yemek istemiyorum"

Maçın son dakikalarında yaşanan bir pozisyon için penaltı tartışmaları hakkında görüşü sorulan ve iptal edilen gollerinden sonra soyunma odasına gitmesi hakkında açıklama yapması istenen Fatih Terim “Ben içeri giriyorum çünkü bu tuzağa artık düşmem. Ceza yemek istemiyorum. Ben size sorayım, futbolun içindesiniz, medyasınız… Ceza sahası içinde rakip forvetin ayağına basarsanız bu penaltı mı, değil mi? Hakemler, o, bu demiyorum. Açıkçası hiçbirinin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. Ceza yememek için kelimeleri özenle seçiyorum. Ama güzel kardeşim, VAR’a gidiyorsun, ee penaltıda da git kardeşim, vicdanları rahat ettir. VAR’daki, sen de çağır, mecbur et güzel kardeşim. Herkes ‘Ha tamam’ desin. Pozisyonun tekrarını izlerseniz basmış. İlk iki açıdan penaltı değil ama üçüncü açıda penaltı. Tamamdır, hiç kimseye söylenmenin bir manası yok. İkinci yarı hayırlı olsun. Zaman zaman nasıl geçeceğini anlatıyorum” ifadelerine yer verdi.

“Zaman zaman nasıl geçeceğini anlatıyorum"

Fatih Terim, “Zaman zaman nasıl geçeceğini anlatıyorum.” sözleriyle Fenerbahçe Kulübü ile TFF ve MHK’nın Zorlu Center’da yaptığı görüşmeye gönderme yaptı. Fatih Terim, o görüşmeden sonra “Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek.” tweet’ini paylaşmıştı.

Tecrübeli teknik adam hasta olduğu için basın toplantısı kısa sürerken, karşılaşmayı da şu şekilde değerlendirdi:

“Güzel bir maç oldu. Nasıl oynamamız gerektiğinin sinyallerini vermeye başladık. Topun sahibi olduk. Bazı önemli pozisyonlar bulduk. Rizespor ile içeride oynamak kolay değil. Emre’ye çok sevindim. Burada ayağı kırılmıştı. Onu da kazanmış oluruz. Lig hepimize ikinci yarı hayırlı olsun. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.”

Yorumlar (1)
Emin sabuncu 4 yıl önce
Çok ağlıyorsun be Fatih Terim. Önce takımına top oynat sonra konuş.