Fatih Terim, 'Arda Turan' diyor!

Transfer dönemine hızlı başlayan Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Saracci, Onyekuru ve Sekidika'yı renklerine bağlayan sarı-kırmızılı ekipten günlerden konuşulan Arda Turan transferinde de sürpriz gelişmeler meydana geldi. 

SPOR 15.01.2020, 09:12
Fatih Terim, 'Arda Turan' diyor!

Sarı-kırmızılı ekipte Arda Turan sayfası yeniden açılıyor. Galatasaray'ın kısa süre içerisinde bu transferi bitireceği tahmin ediliyor.

Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim’in farklı söylemlerinin ardından Arda’nın transferinin nasıl gerçekleşeceği merak edilmeye başlanmıştı. Ancak Terim, Arda Turan için son sözünü söyledi ve transferin gerçekleşmesini talep etti.

Başakşehir ile sözleşmesini fesheden başarılı oyuncuyu kadroda görmek isteyen tecrübeli teknik adamın bu konuda bastıracağı iddia edildi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Mustafa Cengiz’in, veto etmesine karşın teknik kadrodan gelecek talebe kesinlikle olumsuz yanıt vermeyeceği ve transfere onay vereceği ileri sürüldü.

Arda Turan konusunda oluşabilecek tepkiyi dikkate alan sarı-kırmızılı ekip, tecrübeli futbolcu konusunda tepkiyi aza indirmek için diğer transferleri beklemeye başladı.

Yorumlar (0)