Falcao yine yok!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere 4 karşılaşmasında forma giyemeyen Radamel Falcao'nun Rizespor mücadelesinde oynayıp oynamayacağı belli oldu.

SPOR 01.11.2019, 10:18
Falcao yine yok!

4 haftalık tedavi sürecinin sonuna gelen  Radamel Falcao’nun Galatasaray-Rizespor karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı belli oldu. 

Yıldız futbolcunun Rizespor mücadelesinde sonradan da olsa forma giymesi bekleniyordu. Fakat dün Kolombiyalı golcüden bir kez daha olumsuz haber geldi.

Falcao'yu maç kadrosuna almak isteyen Terim, bir süre daha bekleme kararı aldı. 

"Sahada olmayı istiyorum"

Daha önce sahalara dönmek için sabırsızlandığını açıklayan Falcao, "Copa America'ya gittim daha sonra tatil yapıp Monaco'ya geldim. Transfer sürecinde tavır koymak için ciddi bir süre takımla çalışmadım, transfer sürecinde otelde kaldım. Türkiye'ye inişimde taraftar sevgisi nedeniyle bir an önce oynamak istedim. Üst üste yüklemeler yapınca sakatlandım. Tam hazır olmadan Kasımpaşa, Brugge ve Fenerbahçe maçlarında oynadım. Aşil tendonumda Madrid'de tedavi olup iğne vuruldum, Monaco'da aşil tendonumla ilgili sıkıntı olmamıştı. Çok zorlasam derbide oynayabilirdim ama insan vücudunu en iyisi kendisi bilir. Bir an önce hazır olmayı ve sahada olmayı istiyorum. Bunu en çok ben istiyorum, çok üzülüyorum. Rizespor maçında kadroda olacağım." demişti. 

Yorumlar (0)