Falcao yine oynamıyor!

Büyük beklentilerle alınan Radamel Falcao, Real Madrid maçına da yetişemeyecek.

SPOR 18.10.2019, 10:48
Falcao yine oynamıyor!

Zorlanmaya bağlı sakatlanan ve Sivasspor maçında oynayamayacak olan Radamel Falcao, Real Madrid'e karşı da sahada olamyacak.

Zorlanmaya bağlı bir sakatlık yaşayan ve Sivasspor maçında oynamayacağı kesinleşen Radamel Falcao, Real Madrid'e karşı da oynayamayacak gibi gözüküyor.

Galatasaray'ın oynadığı Kasımpaşa ve Club Brugge maçlarının tamamında oynadıktan sonra Yeni Malatyaspor maçında dinlendirilen Radamel Falcao, Fenerbahçe ve PSG maçlarında da ilk 11'de sahaya çıkıp yüksek eforla oynayarak kendisini zorladı.

Tempolu yürüyüş bile yapamıyor!

Aşil tendonundaki ağrılar nedeniyle Gençlerbirliği deplasmanına götürülmeyen Falcao'nun milli maçlar arasında düzelmesi bekleniyordu. Yıldız futbolcu, 2 haftadır Galatasaray ekibiyle çalışmıyor ve 10 gün boyunca hızlı tempoda yürüyüş bile yapmıyor. 

2 gündür fizyoterapistlerle birlikte çalışan ve Sivasspor maçında da oynayamayacak Falcao, Real Madrid maçına da çıkamayacak gibi gözüküyor. Galatasaray teknik heyeti, tamamıyla iyileşmeyen Falcao'yu riske edip daha uzun süre sahalardan uzak kalmasına yol açmak istemiyor.

Yorumlar (0)