Falcao'ya sürpriz transfer teklifi!

Amerika Majör Ligi'nde yeni sezonda ilk defa mücadele edecek olan David Beckham'ın takımı Inter Miami, Radamel Falcao ısrarından vazgeçmiyor.

SPOR 06.01.2020, 14:33 12.01.2020, 15:59
Falcao'ya sürpriz transfer teklifi!

Sezon başında Galatasaray’a büyük umutlarla gelmesine rağmen ağır sakatlıklar yaşayan ve yalnızca 11 maçta forma giyen Radamel Falcao bir kez daha İnter Miami’nin gündeminde yer aldı.

David Beckham'ın ortağı ve başkanı olduğu Inter Miami'nin Meksikalı teknik direktör Diego Alonso ile anlaşma sağlamasından sonra bomba transferlerle kadrosunu güçlendirme planları yapan MLS kulübünün Chelsea’de oynayan Pedro’nun ardından M.City'de oynayan David Silva’yla da masaya oturduğu ifade edilirken, Beckham’ın Galatasaray forması giyen Radamel Falcao’yu da çok istediği ileri sürüldü.

Daha önce Matias Pellegrini ve Carranza gibi oyuncuları renklerine bağlayan İnter Miami’nin Falcao’dan vazgeçmeyeceği belirtilirken, transferde son kararı Galatasaray yönetiminin vereceği ifade edildi. 

Diğer yandan Fatih Terim, dün yaptığı açıklamalarda transferde büyük sürprizlere hazırlıklı olunması gerektiğini söylemişti. Bu açıklamanın Falcao'yu da kapsayabileceği tahmin ediliyor.
 

Yorumlar (0)