Falcao, Türkiye'yi Güney Amerika'ya benzetti

Galatasaraylı yıldız oyuncu Falcao, Türkiye'deki futbol atmosferini Güney Amerika'ya benzetti.

SPOR 11.10.2019, 00:29
Falcao, Türkiye'yi Güney Amerika'ya benzetti

Sarı kırmızılıların Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda İspanyol ekibi Real Madrid'le oynayacakları karşılaşmaların önemine değindi.

UEFA'ya açıklamalar yapan Falcao, transferin son günlerinde takıma katılan oyuncular sebeiyle henüz hazır olmadıklarını belirtti ve "Paris Saint-Germain maçını kazanamadık ama bunun bizi düşürmemesi gerekiyor. Tam tersi olmalı. Bu oyuncu grubunun önümüzdeki maçlarda gerçekten heyecan oluşturacak ve hedeflediğimiz başarılara ulaşacak kalitesi var." dedi.

"İstanbul'daki Real Madrid maçını kazanmalıyız"

Real Madrid'in iyi futbolculardan kurulu bir ekip olduğunu söyleyen 33 yaşındaki futbolcu, "Umarım o maçlara kadar takım olarak birbirimize daha alışmış ve daha güçlü olacağız. Çünkü iyi oynarsak ihtiyacımız ve isteğimiz olan sonuçları alabileceğimizi biliyoruz. Bu maçlar bizim için çok önemli olacak. Özellikle evimizde oynayacağımız ilk maç. Bizim için maçı kazanmak hayati önem taşıyacak. Real Madrid'deki gibi büyük oyunculara karşı oynamak her zaman ayrı bir motivasyondur. Bence her futbolcu için Real Madrid'e ve oyuncularına karşı oynamak heyecan vericidir. Umarım keyif alarak güzel bir oyun oynayacağız ve üç puanı alacağız." dedi.

"Galatasaray, Türkiye'de devasa bir kulüp"

Falcao, "Galatasaray, Türkiye'de devasa bir kulüp. Çok tutkulu büyük bir taraftar kitlesi var. Her zaman Türkiye'de şampiyonluk için mücadele ediyor ve Avrupa sahnesinde daha büyük bir ekip olmayı hedefliyor." diye konuştu.

"Avrupa'da gördüğüm en iyi atmosfer"

Türkiye'deki futbol ortamını Güney Amerika'dakine benzeten Falcao, "Muhtemelen Avrupa'da gördüğüm en iyi atmosfer, muhteşem. Taraftarlar 90 dakika boyunca desteğe devam ediyor, en ihtiyaç duyduğunuz anda sizi ateşliyorlar. Sahamızda oynadığımız maçlardan zevk alıyorum ve taraftarımızı daha da coşturacak şeyler yapmak istiyorum." dedi.

Yorumlar (0)