Falcao: Rizespor maçında kadroda olacağım

Radamel Falcao, takımında forma giymediği için çok üzgün olduğunu ve Galatasaray'da tekrar formasına kavuşmak için oldukça sabırsız olduğunu belirtti.

SPOR 29.10.2019, 16:04 29.10.2019, 16:42
Falcao: Rizespor maçında kadroda olacağım

Sarı-kırmızılılarda 28 gündür takımla beraber anterenmanlarda yer almayan ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere 4 karşılasında forma giyemeyen Radamel Falcao, sahalara dönmek için sabırsızlandığını açıkladı.

Radamel Falcao: Sahada olmayı en çok ben istiyorum, çok üzülüyorum

Kronik bir sakatlığı bulunduğu ve bu yüzden oynamadığı ifade edilen Radamel Falcao, Galatasaray formasını giyemediği için büyük bir üzüntü yaşadığını söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan programda Kolombiyalı yıldızın bir an önce sahada olmak istediği vurgulanırken, vermiş olduğu demeç şu şekilde:

"Copa America'ya gittim daha sonra tatil yapıp Monaco'ya geldim. Transfer sürecinde tavır koymak için ciddi bir süre takımla çalışmadım, transfer sürecinde otelde kaldım. Türkiye'ye inişimde taraftar sevgisi nedeniyle bir an önce oynamak istedim. Üst üste yüklemeler yapınca sakatlandım. Tam hazır olmadan Kasımpaşa, Brugge ve Fenerbahçe maçlarında oynadım. Aşil tendonumda Madrid'de tedavi olup iğne vuruldum, Monaco'da aşil tendonumla ilgili sıkıntı olmamıştı. Çok zorlasam derbide oynayabilirdim ama insan vücudunu en iyisi kendisi bilir. Bir an önce hazır olmayı ve sahada olmayı istiyorum. Bunu en çok ben istiyorum, çok üzülüyorum. Rizespor maçında kadroda olacağım"

Yorumlar (0)