Falcao, River Plate'e mi dönüyor?

Arjantin'in köklü takımları arasında yer alan River Plate, Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'yu renklerine bağlamak istiyor.

SPOR 30.12.2019, 16:59 12.01.2020, 16:45
Falcao, River Plate'e mi dönüyor?

Arjantin basınında yer alan haberlere göre; sarı-kırmızılıların yıldız futbolcusu Radamel Falcao'nun, River Plate'e döneceği ifade edildi. 

Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle bir süre formasından uzak kalan, cumartesi günü oynanan Antalyaspor karşılaşmasında ise 2 gol atan Radamel Falcao hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Bu sezon 4 gol kaydetti

TyC Sports, Falcao'nun eski kulübü River Plate'e dönebileceğini ileri sürdü. Sarı-kırmızılılar ile 2022 yılına kadar sözleşmesi devam eden Radamel Falcao, forma giydiği 11 resmî karşılaşmada 4 kez fileleri havalandırdı.

Öte yandan Arjantin ekibinin, kısa süre içerisinde Galatasaray’a resmî teklif sunacağı belirtildi. Ancak sarı-kırmızılılar için Falcao’nun satılması söz konusu bile değil. Yönetimin, yıldız futbolcunun menajerine, “Falcao için teklif görmek bile istemiyoruz” mesajını verdi. Başkan Mustafa Cengiz’in de, “Onu büyük fedakarlıklarla transfer ettik. Sezonun ikinci yarısında, şampiyonluk yolundaki en önemli silahımız olacak” dediği ileri sürüldü.

Yorumlar (1)
Yılmaz sepetci 4 yıl önce
Hemen satın aldığınız fiyata